Známý zvažuje jet na loď a chce vzít i děti.
Co jsem viděl na lodi, tak tam byli jen dospělácké vesty. Jak se to řeší? To lze nějak s chartrovkou vyměnit za dětské?
Charter - vesty pro děti
Moderátoři: MARIS, Pepa, vilma
My jsme to také řešili, protože jezdíme s dětmi. V českých charterovkách dětské vesty nemají vůbec a do Chorvatska nám je slibovali, ale nebyly funkční nebo úplně jiné velikosti. Nakonec jsme je pořídili na výstavě, kde byl výběr, sleva a tak teď vozíme vlastní
Což je, pokud nehodlají jezdit pravidelně, otrava. Česká charterovka slibuje, ale co je k dispozici v Chorvatsku nevidí.

v chorvatskych charterovkach je maji.
sam jsem si myslel, ze budou mit jen 'male' a 'dospele', ale to sem se nestacil divit, kdyz mi dali pro kazde dite jinou vestu podle velikosti. puvodne jsem pozadoval jen detske vesty bez dalsich udaju a oni (konkretne : asta yachting) se museli kouknout na rc a podle toho se do tech velikosti dokonale trefili
takze vesty maji minimalne od velikosti 2,5 roku
sam jsem si myslel, ze budou mit jen 'male' a 'dospele', ale to sem se nestacil divit, kdyz mi dali pro kazde dite jinou vestu podle velikosti. puvodne jsem pozadoval jen detske vesty bez dalsich udaju a oni (konkretne : asta yachting) se museli kouknout na rc a podle toho se do tech velikosti dokonale trefili

takze vesty maji minimalne od velikosti 2,5 roku