stiahnuť zadarmo dokumentácie lodí
Moderátoři: Pepa, david, vilma
[quote="karel"]Zadarmo je dobrá cena , ale na internetu je dost jiných lodí zdarma z daleko propracovanější dokumentací viz třeba ten Pinguin , nebo jeho starší osmimetrovej brácha (nevzpomenu si jak se jmenuje ) nebo polskej Sztrandek , ten má i detalily na kování na stěžeň i ráhna .
Zdravím. Dnes som objavil toto fórum a dosť ma zaujalo. Asi pred piatimi rokmi som mohol kúpiť Korzára za 50.000.- Sk, ale potreboval generálku. Od vtedy som uvažoval o dákej amatérčine. Dokumentácia na korzára sa dala kúpiť v tej dobe za v prepočte cca 8.000.- Sk. Ale zdala sa mi cena na to, že po dodaní plánov zistím, že stavbu nezvládnem dosť veľká. Karel, dnes som si po prečítaní tvojho príspevku vyhľadal dokumentáciu na Strnadeka a celkom ma zaujal. Môžeš uviesť adresy na ktorých by som si mohol pozrieť, prípadne stiahnuť zadarmo dokumentácie iných lodí v takej kvalite ako je dokumentácia lode Sztrandek? Prípadne ak niekto iný také adresy vie, može ich spomenúť. Ďakujem.
Zdravím. Dnes som objavil toto fórum a dosť ma zaujalo. Asi pred piatimi rokmi som mohol kúpiť Korzára za 50.000.- Sk, ale potreboval generálku. Od vtedy som uvažoval o dákej amatérčine. Dokumentácia na korzára sa dala kúpiť v tej dobe za v prepočte cca 8.000.- Sk. Ale zdala sa mi cena na to, že po dodaní plánov zistím, že stavbu nezvládnem dosť veľká. Karel, dnes som si po prečítaní tvojho príspevku vyhľadal dokumentáciu na Strnadeka a celkom ma zaujal. Môžeš uviesť adresy na ktorých by som si mohol pozrieť, prípadne stiahnuť zadarmo dokumentácie iných lodí v takej kvalite ako je dokumentácia lode Sztrandek? Prípadne ak niekto iný také adresy vie, može ich spomenúť. Ďakujem.
- alffa
- Site building team
- Reputace: 2
Ahoj Ivo,
Vítám Tě u nás na webu.
Hned Tě trochu sprdnu, tak to neber osobně.
1) snaž se umisťovat svoje příspěvky do správných sekcí. Jen tak je někdo najde a může Ti i odpovědět. No napraveno přesunuto.
2) Pokud použiješ mód „citace“, je třeba zachovat i tu druhou značku , ".[/quote]".
Pak to vypadá následovně:
Zdravím,
alffa
Vítám Tě u nás na webu.
Hned Tě trochu sprdnu, tak to neber osobně.
1) snaž se umisťovat svoje příspěvky do správných sekcí. Jen tak je někdo najde a může Ti i odpovědět. No napraveno přesunuto.
2) Pokud použiješ mód „citace“, je třeba zachovat i tu druhou značku , ".[/quote]".
Pak to vypadá následovně:
karel píše:Zadarmo je dobrá cena , ale na internetu je dost jiných lodí zdarma z daleko propracovanější dokumentací viz třeba ten Pinguin , nebo jeho starší osmimetrovej brácha (nevzpomenu si jak se jmenuje ) nebo polskej Sztrandek , ten má i detalily na kování na stěžeň i ráhna .
Zdravím,

alffa píše:To Ivo,
To je v pohodě. Je jasné že to bude chvilku trvat než se tady zorientuješ.
Například se mrkni SEM.
Jedná se tuto lodičku:
............
Ahoj,alffa

no mrknout muze, ale stahnou odsud az jako pokrocili (az si to zaslouzi

ale ma tam jiny plan - pro zacatecniky

- alffa
- Site building team
jerryx píše:![]()
no mrknout muze, ale stahnou odsud az jako pokrocili (az si to zaslouzi).
ale ma tam jiny plan - pro zacatecniky![]()
Nazdárek velký ADMINISTRÁTORE.
Proto jsem mu sem dal alespoň ilustrační obrázek, ať ví na co se může těšit.
Ty by jsi tam měl zatím naházet ty ostatní plány a né nám to tu dávat po kapkách.
Ty tvoje lepicí vomalovánky, mě ani nepřipomínej. Pacholku jeden.
Všechno si píšu, ...........

alffa
alffa píše:...
Ty by jsi tam měl zatím naházet ty ostatní plány a né nám to tu dávat po kapkách.
lepsi je to po kapkach - to se tady furt neco deje

alffa píše:Ty tvoje lepicí vomalovánky, mě ani nepřipomínej. Pacholku jeden.
Všechno si píšu, ...........![]()
alffa
klidne si to pis

ale hlavne: UZ JI MAS POSTAVENOU ?

- alffa
- Site building team
Re: plany
mirecek píše:muzu ti je poslat nasel sem je na vebu tady bych se nacekalJirina píše:Je možné někde stáhnou, nebo jiným způsobem získat plány ZDARMA?
Sakra

Něco mě uniklo

alffa