Baharis píše:Pět stažených předpovědí x 26,18 = 130,90
Psal jsem to odpoledne.....
Moderátoři: Pepa, smike, vilma
Baharis píše:Baharis píše:Pět stažených předpovědí x 26,18 = 130,90
Psal jsem to odpoledne.....
Baharis píše:To také není špatná myšlenka. Připojit se přes GPRS není problém. Jen upozorňuji, že že s tou cenou to alespoň u O2 tak není. Už jsem o tom nedávno psal TADY
Baharis píše: Mě jen ten Bilardosův nápad připadal zajímavý, celkem jednoduchý a levný. Pět stažených předpovědí x 26,18 = 130,90
Strycek_Bidlo píše:Já teď jenom mrknul na ceny roamingu pro Chorvatsko:
U tarifního T-Mobile :
WAP: 16,70 Kč/ za každých započatých 10kB
Internet: 29 Kč za každých započatých 100kB
U tarifního Vodafone :
WAP: 4,80Kč za každých započatých 10kB
Internet: 26 Kč za každých započatých 100kB.
A u O2 jsem našel:
WAP: 34,51 Kč za každých započatých 20kB
GPRS: 26,18 Kč za každých započatých 100kB
smike píše:myslím, že v této fázi se debata o sms/wap může lehce přerušit a spíše se věnovat hlavní části: sestavování zprávy o počasí.
Zda je reálné, popřípadě jaké jsou jiné možnosti, aby toto bylo děláno dobrovolníkem, se zárukou toho, že se na to nevyprdne..,
že si jednou( možná dvakrát) denně sedne k PC a věnuje tomu pravidelně nějaký čas.
Protože, když už by toto fungovalo, mělo by to mít jakousi garanci jistoty funkce.
Pak také ten "operátor"by měl trochu vědět co dělá, nepředpokládám, že půjde pouze o kopírování textu, ale spíš převodu textu do daných zkratek.
jo a ono v luxusnější verzi projektu by mohlo fungovat oboje (sms/stránka wap) souběžně....
Frantisek píše:prochat píše: pokud se jeji obsah od minuleho cteni zmenil, html stranku prevedl do plain textu, nahradil delsi fraze a vyrazy, ktere se opakuji, jejich zkratkami, rozdelil do zprav po 160ti znacich a nakonec pomoci starsiho mobilu pripojeneho pres ser. port k PC odeslal..
Zaujimave riesenie, podla toho co pises by sa to dalo pouzit na ktorukolvek oblast sveta, mozes sem dat na ukazku jednu takuto prijatu spravu?
Libor píše:Řekněme, že by to podle tarifu mohlo stát - 1 SMS denně po 1 - 3,-Kč = cca 7 - 21,-Kč.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host