Přikládám svou zkušenost - rozhodně to není návod na zopakování.
Cca před šesti lety jsem 2x , jako člen posádky, absolvoval přeplavbu HR-IT. Charterovoá loď, na kterou jsme si vymrčeli radarový odražeč. Kapitánoval kamarád s VPM

a nikomu se nic nehlásilo a jelo se. Kornaty jsme míjeli v 8 hodin večer a za docela silného větru jsme přiráželi do malého přístavu severně od Ancony druhý den ve 2 hodiny odpoledne. Tenkrát jsem koplet celou přeplavbu problil a aniž bych komukoliv cokoliv v Itálii řekl, vzal jsem si mobil pas a peníze a šel hledat nádraží s tím, že jak budu sedět v autobusu, tak ostatním napíšu, ať pokračují beze mně. Nádraží jsem nenašel a pevná půda pod nohama mi udělala dobře, tak jsem se potupně vrátil a tentýž den navečer (asi po 3 hodinách strávených v Itálii) jsme vyrazili nazpátek do HR. V Itálii jsme nikoho nekontaktovali a nikdo ani nepřišel. Taky silně pochybuju, že bychom měli vyvěšenou italskou vlajku
S odstupem času se na to dívám jako na mladickou nerozvážnost a díky bohu, že jsme nemuseli řešit nějaký problém. Je to stejné, jako když vzpomínáte, jak jste v osmnácti s čerstvým řidičákem a autem rodičů vezli bandu opilejch kamarádů a sami jste měli pár piv. Díky bohu, že nás nikdo nezastavil a nic se nestalo.
Letos jsem zjišťoval, jestli bychom nemohli přeplavbu absolvovat, na nové Elance 350, ale byl jsem ujištěn, že to není možné. Tak si dáme za cíl Zadar-Dubrovnik-Zadar.