Pomozte prosím s výběrem
Moderátoři: Pepa, david, smike, vilma
Pomozte prosím s výběrem
Žádám kamarády "motoráře" o pomoc. Přítel Roman mě volal, že prodává dva motoráky, jestli bych jeden nechtěl. Že to pro mě bude za hubičku.
Moc se mě líbí ten větší, ale je možné, že bude mít problémy s vplutím do menších zátok.
Ten menší se mě moc nelíbí, ale bude asi obratnější a navíc, má na palubě dvě pěkné dinghy.
Také by mě zajímalo, jaké máte s takovými čluny zkušenosti. Při jaké rychlosti jdou do skluzu, jestli se za nimi dá lyžovat a tak podobně.
Děkuji za jakoukoliv radu.
Presentace vyžaduje Microsoft PowerPoin. Kdo jej nemá nainstalovaný, tak se nepokoušejte.
Moc se mě líbí ten větší, ale je možné, že bude mít problémy s vplutím do menších zátok.
Ten menší se mě moc nelíbí, ale bude asi obratnější a navíc, má na palubě dvě pěkné dinghy.
Také by mě zajímalo, jaké máte s takovými čluny zkušenosti. Při jaké rychlosti jdou do skluzu, jestli se za nimi dá lyžovat a tak podobně.
Děkuji za jakoukoliv radu.
Presentace vyžaduje Microsoft PowerPoin. Kdo jej nemá nainstalovaný, tak se nepokoušejte.
Naposledy upravil(a) Anonym dne čtv srp 30, 2007 6:14 pm, celkem upraveno 1 x.
- Strycek_Bidlo
- zkušený harcovník
- Reputace: 8
- Kontaktovat uživatele:
- Strycek_Bidlo
- zkušený harcovník
- Reputace: 8
- Kontaktovat uživatele:
- alffa
- Site building team
- Reputace: 2
Baharis píše:Děkuji za konstruktivní odpověď a radu. Já to také vidím na tu druhou i když ta první je hezčí.BTW: Když už admin někomu naletí i to se může stát, nemusí hned roztrubovat do světa
Jedoznačně ber tu druhou.
Tu dinghy si nech:

Zbytek s výdělkem střel a spokojeně žij na moři až do konce (nějakého)

alffa
doporučení
Já myslím, že bys měl brát tu druhou, aby ta první zbyla na mě (teda pokud bude ,,za hubičku".
Už začínám šetřit, odložil jsem si první tisícovku, tak drž palce ať našetřím ........
Už začínám šetřit, odložil jsem si první tisícovku, tak drž palce ať našetřím ........
Tak Baharis má smůlu,tu loďku už nekoupí,protože jsem ho přeplatil a koupil jsem ji.pro zájemce o prohlídku sděluji,že bude kotvit na Bezdrevu a na rychlou exkurzi si naplánujte 2 dny! Ahoj! Prosím nedotazujte se na cenu,je to věc obchodního tajemství,ale těm kdo by chtěli závidět bych chtěl říct,že jsem si na ni vydělal tvrdou prací v oboru prodej a nákup akcií a ve sféře financí
Jsi usvědčen ze lži
ta licence se jmenuje jinak.
a
Jsi usvědčen ze lži