Vtipy
Moderátoři: Pepa, smike, vilma
- bobes
- aktívní jachtař
- Reputace: 6
Je jachtařskej, ale trochu sprostej ,tak se předem omlouvám hlavně jachtařkám!!!
Do jachtařské dílny přijímají nového truhláře a ten se vychloubá, že pozná každé dřevo když si k němu čichne. Zavážou mu tedy oči a přinesou dubové prkénko, které hned pozná. Stejně potom teak a mahagon. To není možné abysme ho nedostali, přiveďte sekretářku ať si sedne bez kalhotek obkročmo na stůl a pak přivedou truhláře. Ten čichá a přemýšlí a zase čichá a pak řekne: To si myslíte, že jste mě dostali co? Ale já to poznal! Jsou to dveře od WC ze staré, velmi staré velrybářské lodi.
Do jachtařské dílny přijímají nového truhláře a ten se vychloubá, že pozná každé dřevo když si k němu čichne. Zavážou mu tedy oči a přinesou dubové prkénko, které hned pozná. Stejně potom teak a mahagon. To není možné abysme ho nedostali, přiveďte sekretářku ať si sedne bez kalhotek obkročmo na stůl a pak přivedou truhláře. Ten čichá a přemýšlí a zase čichá a pak řekne: To si myslíte, že jste mě dostali co? Ale já to poznal! Jsou to dveře od WC ze staré, velmi staré velrybářské lodi.
Na počátku minulého století se angličtí delfíni proháněli kolem boků obrovské ocelové lodi. Lehce klouzali na jejích dlouhých vlnách a byli překvapeni, když se dostali do mohutných vírů ještě mohutnějších lodních šroubů. Ještě nikdy něco takového nezažili a proto se ptají své moudré matky:
What is it?
A moudrá delfinice odpovi:
This is the backside of Queen Mary.
A delfíni v údivu vykřiknou:
Oh, God save the King!
What is it?
A moudrá delfinice odpovi:
This is the backside of Queen Mary.
A delfíni v údivu vykřiknou:
Oh, God save the King!
Sedí kapitán na jachtě, v ruce urnu a evidentně má skvělou náladu. Usmívá
se a píská si. Vidí ho kapitán a ptá se: Vy jste hroznej. Trochu
úcty, ne? A vůbec, proč máte tak dobrou náladu?
To máte tak, to je manželka. Celej život se flákala a nic nedělala. Tak teď si jí dám do
přesýpacích hodin a bude makat jak barevná.
se a píská si. Vidí ho kapitán a ptá se: Vy jste hroznej. Trochu
úcty, ne? A vůbec, proč máte tak dobrou náladu?
To máte tak, to je manželka. Celej život se flákala a nic nedělala. Tak teď si jí dám do
přesýpacích hodin a bude makat jak barevná.

V kanále se rabín nabourá do druhé jachty. Když se kapitáni vyhrabou z trosek, rabín si všimne knězova roucha a hned povídá:
"Koukám, že jste kněz. Já jsem rabín. Podívejte na naše jachty, nic z nich nezbylo, ale nám se nic nestalo. To je znamení od Boha. Bůh musel chtít, abychom se potkali a stali se přáteli a po zbytek našich dní žili svorně v míru."
"Plně s vámi souhlasím, to musí být božské znamení," přikyvuje kněz.
"A koukněte, další zázrak. Moje jachta je úplně zničená, ale lahvi mešního vína se nic nestalo. Bůh jistě chce, abychom toto víno vypili a oslavili tak štěstí a naše setkání."
S těmito slovy podal rabín láhev knězi. Ten s jeho promluvou souhlasil, otevřel láhev a dal si několik mocných loků a podal láhev zpět rabínovi. Rabín zacpal špunt zpět do lahve a podal ji opět knězi. Kněz se udiveně ptá:
"Vy se nenapijete???"
"Ne, já raději počkám až uděláme zápis o nehodě."
"Koukám, že jste kněz. Já jsem rabín. Podívejte na naše jachty, nic z nich nezbylo, ale nám se nic nestalo. To je znamení od Boha. Bůh musel chtít, abychom se potkali a stali se přáteli a po zbytek našich dní žili svorně v míru."
"Plně s vámi souhlasím, to musí být božské znamení," přikyvuje kněz.
"A koukněte, další zázrak. Moje jachta je úplně zničená, ale lahvi mešního vína se nic nestalo. Bůh jistě chce, abychom toto víno vypili a oslavili tak štěstí a naše setkání."
S těmito slovy podal rabín láhev knězi. Ten s jeho promluvou souhlasil, otevřel láhev a dal si několik mocných loků a podal láhev zpět rabínovi. Rabín zacpal špunt zpět do lahve a podal ji opět knězi. Kněz se udiveně ptá:
"Vy se nenapijete???"
"Ne, já raději počkám až uděláme zápis o nehodě."
Plave námořník po moři a uvidí žraloka. Chce plavat rychle zpátky na loď, ale
zjistí, že to nestihne ani náhodou a začne se modlit:
"Pane Bože dej tomuto žralokovi křesťanské myšlenky."
Žralok se na chvíli zastaví a modlí se:
"Pane Bože požehnej tento pokrm co hodlám přijímat...."
zjistí, že to nestihne ani náhodou a začne se modlit:
"Pane Bože dej tomuto žralokovi křesťanské myšlenky."
Žralok se na chvíli zastaví a modlí se:
"Pane Bože požehnej tento pokrm co hodlám přijímat...."
Naposledy upravil(a) jerryx dne pon říj 22, 2007 3:49 pm, celkem upraveno 1 x.
"Pane doktore, když jsem na moři, zdají se mi hrozné sny. Vidím všude
tchýni, jak plave se žralokem. Ještě teď se třesu strachy, když
vidím ty žluté oči, zelenou kůži s puchýři a ohromná zubiska, co mě
chtějí roztrhat!"
"Líčíte to tak barvitě, že i mně z toho běhá mráz po zádech!"
"Že jo! A teď vám ještě popíšu toho žraloka!"
tchýni, jak plave se žralokem. Ještě teď se třesu strachy, když
vidím ty žluté oči, zelenou kůži s puchýři a ohromná zubiska, co mě
chtějí roztrhat!"
"Líčíte to tak barvitě, že i mně z toho běhá mráz po zádech!"
"Že jo! A teď vám ještě popíšu toho žraloka!"
- pietro070