Boat Brno 2007 - setkání

Setkání, regaty, výstavy a akce pořádané v souvislosti s jachtingem

Moderátoři: MARIS, Pepa, vilma

jenda
návštěvník fóra
návštěvník fóra
Reputace: 0

Příspěvekod jenda » úte říj 09, 2007 7:48 pm

Nejsem magor, abych si myslel, že to bylo vážně myšlené jako propagace komunismu. Podstata mojí výhrady byla myslím zřejmá z původního příspěvku, ale koukám, že jsem se s tím "cpaním patriotismu" přepočítal, tož sa omlóvám. Jestli si někdo půjčí téma náborového plakátu SSSR, to je mi fakt úplně putna. Kdyby byl ten plakát s hákovým křížem, putna by mi to nebylo, i ten Usáma mi přijde poněkud nevkusný, ale tahle rudá dáma je mi celkem fuk, navíc pokud původní text plakátu byl "Matka vlast...", tak je to vážně docela dobrá parafráze.
Alffa: co se týká té touhy zaujmout, asi je rozdíl mezi televizní reklamou mířenou na "tupé konzumenty pracích prášků" a upoutávkou na komunitním portálu, což? Tady na hlavní stránce není třeba o pozornost čtenářů soupeřit s nikým jiným, než se sebou samým, což je IMHO případ, kdy je platnost známého klišé "negativní reklama je taky reklama" patrně dost diskutabilní. Já bych určitě vollil míň provokace a víc humoru s informací, tj. něco ve stylu "Matka Brno Tě volá, 8.-11.11", dle mého soudu by to bylo o dost účinnější. Ono totiž v reklamě nejde jenom o to "zaujmout" - to je jenom první krok... ten druhý a ještě důležitější je "přesvědčit".
P.S.: Nikde jsem nežádal, aby mi někdo sděloval, kdy mi jede autobus. Pozor, hranice mezi nadsázkou a demagogií je někdy velmi tenká...
halladin
vytrvalý návštěvník
Reputace: 2

Příspěvekod halladin » úte říj 09, 2007 10:09 pm

Ale ne. Upoutávka musí být provokativní. A ta nejprovokativnější vyhrává.
Musí zaujmout mezi spoustou jiných upoutávek a reklam.
Náhodou se podařila.
jerryx
Site Admin
Reputace: 87

Příspěvekod jerryx » úte říj 09, 2007 11:01 pm

tak ja se musim zastat alffy, tak reklama je spravne provokativni a humorna je taky dost. :good:

uznavam ovsem, ze kazdy ma pravo na svuj nazor, at je jakykoliv, kazdy ma jina
meritka, ale bohuzel/bohudik vetsine se to libi nebo resp. jenda je jediny, kdo je proti :-(.

ale nicmene stejne si jeste rejpnu do jendy:
jenda píše:...
Ono totiž v reklamě nejde jenom o to "zaujmout" - to je jenom první krok... ten druhý a ještě důležitější je "přesvědčit".

ja si teda myslim, ze to svuj ucel plni. ta reklama totiz neni primo o te vlastni vystave,
ale o tomto vlaknu - o hlaseni zajemcu o setkani na vystave (BTW kdyz na ni tuknes,
kam te to privede?). a i tebe (jenda) to presvedcilo, skoncil jsi tady :P. a jestli na to
setkani prijedes nebo ne - to by te mel presvedcit tento web resp. lidicky na nem
a ne nejaka reklama.
tomaskre
návštěvník fóra
návštěvník fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod tomaskre » pon říj 22, 2007 5:54 pm

Ahoj, na výstavu se dostavím, ale bohužel jenom do 14.00 :cry: . Hlasoval jsem, že se zúčastním setkání a teď sem nucen se odhlásit. Baharisi doufám, že to nebude velkej problém.
Anonym
účet uživatele zrušen
Reputace: 159

Příspěvekod Anonym » pon říj 22, 2007 7:17 pm

Kromě tvé nepřítomnosti tu žádný problém nevidím. Místenky se rozdávat nebudou a kolik lidí dojede neví ani ten nahoře. :mad:
Já předpokládám 20 - 30. :?
hlawa
návštěvník fóra
návštěvník fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod hlawa » stř říj 24, 2007 12:28 pm

taky se hlásím, jedno místo, možná dvě, ještě upřesním.
Anonym
účet uživatele zrušen

Příspěvekod Anonym » úte říj 30, 2007 9:30 pm

Vážení přátelé sportu, jachtingu pak obvzlášť. Dnes jsem domluvil napevno místo našeho srazu. Je to stejně jako minule Parkhotel Brno, jehož majitel nás laskavě vezme pod svá křídla.
Vše potřebné k tomu aby jste trefili najdete na jejich stránkách, do salonku vás dovedou informační cedule. Hotel je jen 900 metrů od areálu BVV, mohou nastat komplikace s parkováním. Nachází se v celkem dost úzké uličce, dovnitř mohou jen hoteloví hosté, tak zbývá místo v okolí. To jenom pro informaci.
První členové teamu Jachting.info se mohou začít scházet v sobotu od 17:00 hod., noťas tentokrát neberu, bo mě umřel, ani se nerozloučil. To je také jeden z důvodů, proč jsem byl v poslední době méně aktivní. Jinak stále počítám s počtem 20-30 natěšených jachtařů. Vloni to bylo v Zámeckém salonku a byl poloprázdný. Letos by to mělo být ve Francouzském salonku a doufám, že tam vejdeme. Objednal jsem uspořádání židlí "Široká jednotná tabule". Přeci nebudeme sedět jako v kině.
Libor
bez hodnocení
Reputace: 191
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Libor » stř říj 31, 2007 8:57 am

Připomínám ještě pro ty, co nebyli minule, že se jedná o neformální, neorganizované setkání. Nečekejte tedy nějaký oficiální program s uvítacím proslovem atd., nebo že se o Vás někdo bude nějak starat jako na konferenci :D
Aktivita zůstává na účastnících! Berte tedy fotoalba, mapy, suvenýry, prospekty od Vaší lodě, prostě vše o čem se dá vykládat ;)

Návrhy, okruhy témat k diskuzi mohou padnout už nyní zde, něco by se i mohlo připravit.
(napadá mě třeba rychlokurz vkládání obrázků, nebo někdo má jiný problém, někdo staví loď, jiný vlek pro loď ......., atd.)
alffa
Site building team
Reputace: 2

Příspěvekod alffa » čtv lis 01, 2007 8:27 am

Ahoj Baharis,
Tak tady jsou nějaké ty navigační šipky pro naše setkání v Brně.
By nám yachtaři nebloudili po hotelu.
Jelikož nevím na které straně chodby má pan hoteliér umístěny ty rámečky,
udělal jsem levou a pravou variantu + variantu ČB. Dělal jsem kontrolní nátisk
v barvě a vypadá to docela slušně i na obyč kancelářském papíře.

Snad to bude takto stačit. Pokud budou nějaké výhrady, kritizujte prosím rychle ať ještě stihnu nápravu.
Zatím ahoj, alffa

.... Obrázek

.... Obrázek

.... Obrázek

.... Obrázek

P.S.
Tyto obrázky jsou uloženy v tom nejvyšším JPG formátu.
Mysím že to bude stačit.
Pokud ne, mohu Ti to poslat emailem ve formátu TIF nebo PDF. :?
Anonym
účet uživatele zrušen

Příspěvekod Anonym » čtv lis 01, 2007 8:37 am

Moc díky Alffe. Cedulky jsou pěkné a svému účelu naprosto dostačující. :good:

Žádné výhrady se nepřipouští, protože jsem velitelsky rozhodl, že se použijí tyto. Jak jsem už jednou napsal, dobré království je lepší, než špatná demokracie ;)
Komín
pravidelný návštěvník
pravidelný návštěvník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Komín » čtv lis 01, 2007 10:39 am

Baharis píše:Jak jsem už jednou napsal, dobré království je lepší, než špatná demokracie ;)

Jednou jsem slyšel takový hezký citát. Bůh ví kdo to vypustil: " Každá demokracie musí být trochu střižená fašismem, aby fungovala." :)
Tak to jen tak pro zasmání. Nebo je to návod....?
Milos
aktívní jachtař
aktívní jachtař
Reputace: 6

Příspěvekod Milos » pát lis 02, 2007 5:32 pm

z Bratislavy je do Brna cca hodinka, pridem pozriet vystavu, aj sa chvilku zastavim na stretnuti.
Teším sa .... :)
Miloš
Richard
věčný začátečník
věčný začátečník
Reputace: 82

Setkání

Příspěvekod Richard » pon lis 05, 2007 10:39 am

Přihlašuji svou osobu na setkání ... v tuto chvíli se zdá, že to vyjde.
MARIS
moderátor
Reputace: 5
Kontaktovat uživatele:

akce

Příspěvekod MARIS » pon lis 05, 2007 5:53 pm

Berte to jako úvahu.
Sedmnáctá hodina,stanovená na setkání v Parkhotelu,se mě zdá dost pozdě.Loni to taky tak bylo,a i když nás bylo asi jen sedm,tak polovina se za půl hodiny odporoučela kvůli daleké cestě domů.Letos nás bude pravděpodobně mnohem víc,tzn,že i víc to bude mít domů daleko a budou muset dřív odjet,což bude škoda.Je toho na probrání celkem dost,a bylo by škoda toho setkání nevyužít.
Jak je napsáno v hlavičce tohoto fora,bude ve 14 hod.v zetce prezentace úspěchu Davida Křížka,což si asi většina z nás nenechá ujít,takže tam už by mohl být takový neformální sraz,a po skončení prezentace se můžeme přesunout do Parkhotelu.Už i proto,že tam bude problém s parkováním.Co vy na to? :oops:
Denis
zkušený harcovník
zkušený harcovník
Reputace: 152

Příspěvekod Denis » pon lis 05, 2007 6:29 pm

Súhlasím, minule so sa tam stretol s Liborom.
Anonym
účet uživatele zrušen

Příspěvekod Anonym » pon lis 05, 2007 6:53 pm

Úvahy to jsou pěkné, ale když jsme stanovovali čas, musel jsem brát v úvahu to, že obsluha salonků nastupuje v 16:00 Do 17:00 to nachystají a jsou připraveni nás přijmout.
Pokud jste se dívali na jejich stránky, určitě jste pochopili, že to není standardní prostředí pro jachtařské setkání. Je to hodně nóbl, tak promoce, svadba.... Ale já nic jiného v Brně neznám. Ještě jsem teda uvažoval o Hotelu IMPS, kde dělává setkání Aleš Morávek, ale je to úplně na druhé straně Brna, na výpadovce na Svitavy.
Nedá se nic dělat, kdo se chce zúčastnit, musí se přizpůsobit.
elan3
návštěvník fóra
návštěvník fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod elan3 » stř lis 07, 2007 9:09 pm

Svea je v Brně na výstavě,a pod plachtama, tak se přidte podívat!!!
Libor
bez hodnocení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Libor » čtv lis 08, 2007 10:12 am

Rád přijdu, protože v Praze jsem nenafotil interiér ;) a SVEA bude určitě nejhezčí loď na výstavě.... :good:
Anonym
účet uživatele zrušen

Příspěvekod Anonym » čtv lis 08, 2007 10:44 am

Prosím vás, tak pro nedočkavce jsem domluvil, že na sraz do Parkhotelu můžeme od 16:30 hod.
jerryx
Site Admin
Reputace: 87

Příspěvekod jerryx » sob lis 10, 2007 12:16 am

tak jsem se moc tesil, ale bohuzel nedorazim, pac mi kleklo auto :cry:
tak si to tam uzijte :cheers:
Bilardos
aktívní jachtař
aktívní jachtař
Reputace: 4

Příspěvekod Bilardos » ned lis 11, 2007 11:36 am

Chtěl bych poděkovat za setkání a tím především těm, kteří toto setkání pomohli zorganizovat. Jsem velmi rád, když se můžu setkat s ostatními a nabrat nějaké to moudro. Zároveň, jak bylo naznačeno, bych se přimlouval za přípanou prezentaci (nebo jak to nazvat) na příštím setkání.
Děkuji a nejpozději za rok naviděnou.
ficcus
zkušený harcovník
zkušený harcovník
Reputace: 39
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod ficcus » ned lis 11, 2007 1:06 pm

I já bych rád poděkoval. Konečně jsem si k některým virtuálním osobám přiřadil i ty skutečné ;)
Richard
věčný začátečník
věčný začátečník
Reputace: 82

Příspěvekod Richard » ned lis 11, 2007 4:09 pm

Přidávám se k poděkování organizátorům setkání ... živá komunikace je přeci jen vřelejší, obsažnější a člověčiny plná.
Libor
bez hodnocení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Libor » ned lis 11, 2007 4:31 pm

Pár fotek (5) ze setkání je v galerii. Bohužel jsem toho moc nenafotil, nějak mě to nenapadlo. Příště ... ;)
Proto otázka pro zůčastněné, dokáže někdo s dobrou pamětí spočítat, kolik nás tam bylo? To není kvíz, jen pro zajímavost.
15, 20, 25?
Anonym
účet uživatele zrušen

Příspěvekod Anonym » ned lis 11, 2007 4:34 pm

Určitě jsme rádi všichni, že se poznáváme i jinak než přes klávenici a monitor. :)

Ale máme problém. Vzhledem k tomu že akce postrádala presenční listinu, přemítáme,kolik bylo vlastně lidí. Fotky které Libor už umístnil tomu nijak moc nepomáhají. Jak to udělat, aby jsme se spočítali prvný...druhý...třetí... ?
Aby se každý hlásil mě nepřipadá. Můžu napsat nějaké jména a kdo bude vědět další, může přidat. Pokud jste pro, tak omluvte mou ne-paměť na jména a přidejte se. Počítáme jen dospělé...
Libor, Denis 2x, Tomaskre2x, Milos2x, František2x, Vilma, Kojot, Ficcus2x, Bilardos, Richard, to je zatím 15

Zpět na