Plavba po Dunaji
Moderátoři: Pepa, david, vilma
- cervik
- pravidelný návštěvník
- Reputace: 0
POzor, ten druhý zjazd pod elektrárňou si niekto tak povediac ,,sprivatizoval" pôvodne slúžil pre účeli ŠPS, ale teraz tam dal niekto také velké betónové kužele, /je ich aj trocha vidieť na fotke/ a tým znemožnil prístup s autom . Ináč jedosť strmý , vhodná je 4 - kolka ,ale dostatočne široký a rovný. Len ...
V tom ramene v starom koryte je stále vody dosť, pláve tam hodne planktónu a občas nejaká ta haluz , ale hĺbka je v pohode 2 -3 m. A prečo nespustíš v Medveďove? Ten sklz je osvedčený , a auto môžeš nechať v pohode v dedine cca 300 m. Ludia sú ochotný a keď potrebuješ na dlhšiu dobu , za malé ,,dýško " ti ho dajú na 2 -3 týždne aj do dvora domu.

V tom ramene v starom koryte je stále vody dosť, pláve tam hodne planktónu a občas nejaká ta haluz , ale hĺbka je v pohode 2 -3 m. A prečo nespustíš v Medveďove? Ten sklz je osvedčený , a auto môžeš nechať v pohode v dedine cca 300 m. Ludia sú ochotný a keď potrebuješ na dlhšiu dobu , za malé ,,dýško " ti ho dajú na 2 -3 týždne aj do dvora domu.

- alffa
- Site building team
- Reputace: 2
[mod]To lada0712,
ty Tvoje fotky Dunaje jsou moc pěkné.
Jsou ale moc veliké. V PLNÉ velikosti dáváme na forum obrázky,
do max. 580 pix šíře.
Vše co je širší, rozhazuje tabulky. Texty ve všech příspěvcích se roztáhnou do strany a nejdou přečíst na monitoru. Musí se horizontálně ROLOVAT.
Obrázek se tedy musí buď vhodně upravit v nějakém grafickém editoru, nebo použít funkce náhled.
Pro tentokrát jsem Ti obrázky převedl do náhledu. Příště si to prosím už pohlídej.
Děkuji,
alffa[/mod]
ty Tvoje fotky Dunaje jsou moc pěkné.
Jsou ale moc veliké. V PLNÉ velikosti dáváme na forum obrázky,
do max. 580 pix šíře.
Vše co je širší, rozhazuje tabulky. Texty ve všech příspěvcích se roztáhnou do strany a nejdou přečíst na monitoru. Musí se horizontálně ROLOVAT.
Obrázek se tedy musí buď vhodně upravit v nějakém grafickém editoru, nebo použít funkce náhled.
Pro tentokrát jsem Ti obrázky převedl do náhledu. Příště si to prosím už pohlídej.
Děkuji,

to halladin
Halladine,do poslední chvíle jsem doufal,že popluji s Tebou /nebo kousek s Denisem/po Dunaji.Samozřejmě,pokud by jste o moji přítomnost stáli.Bohužel to nevyšlo Snad později v srpnu nebo až příští rok.Přesto Ti alespoň přeji šťastnou plavbu a alespoň metr vody pod kýlem,nebo jak se to říká.Podle Tvého avíza jsem si sehnal a přečetl knížku Pirát na Dunaji.On tam sice vlastní plavbu moc podrobně nepopisuje,ale i tak se dá poznat,že s tím těžkým Atolem a 5k motorem to nebudeš mít lehké.Až se vrátíš,popiš co možná nejpodrobněji své zážitky,a jak to tam vlastně funguje.
Stejně šťastnou plavbu přeji i Denisovi a spol.vov
Halladine,do poslední chvíle jsem doufal,že popluji s Tebou /nebo kousek s Denisem/po Dunaji.Samozřejmě,pokud by jste o moji přítomnost stáli.Bohužel to nevyšlo Snad později v srpnu nebo až příští rok.Přesto Ti alespoň přeji šťastnou plavbu a alespoň metr vody pod kýlem,nebo jak se to říká.Podle Tvého avíza jsem si sehnal a přečetl knížku Pirát na Dunaji.On tam sice vlastní plavbu moc podrobně nepopisuje,ale i tak se dá poznat,že s tím těžkým Atolem a 5k motorem to nebudeš mít lehké.Až se vrátíš,popiš co možná nejpodrobněji své zážitky,a jak to tam vlastně funguje.
Stejně šťastnou plavbu přeji i Denisovi a spol.vov
- halladin
- vytrvalý návštěvník
- Reputace: 2
Vovsky, Tebe jsem nemyslel
. Byli jiní zájemci. A jeden dlouhodobý. Ale oba měli své důvody, proč nakonec nejet, a já ty důvody nezpochybňuju.
Já odstoupit nemohu, protože se na mě vázalo několik dalších lidí , s dlouho plánovanými dovolenými. ( cyklisté, jedoucí po břehu - Donauradweg je prý nejhezčí cyklistická trasa v Evropě)
Ale bez okolků se přiznám, že mít partnera(y) na vodě by se mi velmi hodilo.
Uvědomuju si svou nezkušenost.
No, o to musím být opatrnější.
Pokud po cestě ulovím nějakou volnou wifinu, tak se ozvu velmi brzy. Ale mám dojem, že ti rakušáci na to s internetem nejsou bůhví jak dobře. I u nás na vesnici mají malé penziony lepší stránky než ty, na které jsem narazil při "prolézání"trasy. A o přístupu na net nikde ani zmínka.
Jedna perlička z "hotelu" po cestě.
Dobrý, ne ?
Betonová kanalizační roura - a nevypadá to špatně

Já odstoupit nemohu, protože se na mě vázalo několik dalších lidí , s dlouho plánovanými dovolenými. ( cyklisté, jedoucí po břehu - Donauradweg je prý nejhezčí cyklistická trasa v Evropě)
Ale bez okolků se přiznám, že mít partnera(y) na vodě by se mi velmi hodilo.
Uvědomuju si svou nezkušenost.
No, o to musím být opatrnější.
Pokud po cestě ulovím nějakou volnou wifinu, tak se ozvu velmi brzy. Ale mám dojem, že ti rakušáci na to s internetem nejsou bůhví jak dobře. I u nás na vesnici mají malé penziony lepší stránky než ty, na které jsem narazil při "prolézání"trasy. A o přístupu na net nikde ani zmínka.
Jedna perlička z "hotelu" po cestě.
Dobrý, ne ?

Betonová kanalizační roura - a nevypadá to špatně

Naposledy upravil(a) halladin dne stř črc 23, 2008 8:52 am, celkem upraveno 1 x.
- avalon
- aktívní jachtař
- Reputace: 10
ahojte pirati, tak sa vam to teda nakoniec predsa len podari a vyplavete- me. Mozno sa pridam aj ja ale az do posledneho momentu to vidim na 50%. Dokial nesedim v clne nieje nic iste. Denis asi by si mal napisat kto teda nakoniec ide a na com. Mozno sa este niekto na poslednu chvilu prida. Ty ako tutor celej akcie mas z nas asi najlepsi prehlad o vsetkych ucastnikoch. No aby sme sa na ten Dunaj vobec pomestili
Ozaj a idu aj nejake mlade baby alebo su tam iba same stare zajacice?

- Denis
- zkušený harcovník
- Reputace: 152
Avalon, Avalon, mať šesťdesiatku na krku a vypytovať sa po mladých babách, nie je to trochu zvrhlé? Leda že by si za mladé baby považoval petdesiatničky, čo je pri tebe dosť pravdepodobné. Môžeš bť rád že zajačice nečítajú ftoto fórum, inak by si sedel pri ohni v druhom rade.
Ja mať taký čln ako ty, tak mám baby v poradovníku.

-
- Reputace: 0