Také by šlo kartuš odříznout 2 cm od hubice a nějakou stahovací páskou chtit pytlík /sáček/ z igelitu, v kterém by bylo již lopidlo. Není nad lidovou tvořivost.

Pepa
Moderátoři: Pepa, david, vilma
kojot píše:Vím že je toale prosím Pepu jestli by se mi nemohl ozvat ohledně pryskyřice na SZ.Psal jsem Ti milý Pepo asi 3 SZ ale pošta Ti asi nedošla,tak to píšu sem.Ostatním členům se omlouvám,že to tady "zadělávám"a prosím admina o pozdější smazání.dík,jste tady všichni
packa píše:mam prosbu-na jare jsem vlepoval novou preklizku do zrcadla laminatoveho trupu-pouzil jsem PUR lepidlo s tim ze to na podzim prelaminuju-ted jsem zacal pokracovat v stavbe a ono to jaksi nedrzi-co mam pouzit?epoxi s plnivem?epoxi s nejakym vypenovacem nebo mate na neco tip?budu jeste vlepovat kyl a ten laminat je hrbatej tak aby to drzelo po cele plose-dik
packa píše:mam prosbu-na jare jsem vlepoval novou preklizku do zrcadla laminatoveho trupu-pouzil jsem PUR lepidlo s tim ze to na podzim prelaminuju-ted jsem zacal pokracovat v stavbe a ono to jaksi nedrzi-co mam pouzit?epoxi s plnivem?epoxi s nejakym vypenovacem nebo mate na neco tip?budu jeste vlepovat kyl a ten laminat je hrbatej tak aby to drzelo po cele plose-dik
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti