zmeny, vylepseni ;-) fora

Vše kolem webu a diskuzního fóra. Připomínky a kritika (i pochvala). Návrhy na vylepšení,struktura témat, návrhy nových apod. Případné návrhy pro komunitu jachting.info . Problémy s přihlášením a jiné potíže.

Moderátoři: MARIS, Pepa, david, smike, windward, vilma

jerryx
Site Admin
Reputace: 87

zmeny, vylepseni ;-) fora

Příspěvekod jerryx » čtv říj 11, 2007 12:17 pm

tak jsem na popud alffy dodelat moznost zobrazeni dlouhe diskuze (o nekolika stranach)
na jedne strane - samozrejme se to nacita o neco dele, ale je to najednou.
funkce je dostupna zatim jen ve stylu Jyrx - pozdeji bude samozrejme i v ostatnich 8).

odkazy pro pouziti jsou na obrazkach:
Obrázek
Obrázek
jerryx
Site Admin

RSS 2.0

Příspěvekod jerryx » pát čer 27, 2008 7:15 pm

upravil jsem RSS na foru - mozna si nekdo vsimnul, ze se to chovalo dnes divne;-)

nyni jsou ve verzi 2.0, a hlavne se uz korektne radi - drive tam nebylo casove razitko.

kdyby tedy nekdo mel nejake problemy, tak dejte vedet :whist:
Strycek_Bidlo
zkušený harcovník
zkušený harcovník
Reputace: 8
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Strycek_Bidlo » pon čer 30, 2008 7:12 pm

Já bych měl jednu marketingovou připomínku:
Možná by se mohlo zobrazovat pouze prvních X znaků nebo vět z článku.
Když se zobrazují celé články, tak si je přečtu rovnou v RSS čtečce a vůbec mě to nenutí vlézt na web.
jerryx
Site Admin

Příspěvekod jerryx » ned črc 13, 2008 12:16 am

konecne :oops: jsem upravil fotogalerii, aby fungovalo vytvareni alb.
nyni by tedy uz melo jit vsem vytvorit si vlastni nove album (a hlavne nahravat fotky :P)

opravil jsem i drive vytvoreny alba, ktere nemohly fungovat 8)

kdyby mel jeste nekdo problemy, tak nevahejte napsat ;-)
Renda
aktívní jachtař
aktívní jachtař
Reputace: 2

Jak jsme přišli o JACHTING.INFO

Příspěvekod Renda » stř črc 16, 2008 12:24 am

Tak jsme asi přišli o naše JACHTING.INFO. :cry:
Vypadá to, že ho Libor prodal nějakým cizákům, co si říkají "KAMEI" a asi chtějí u nás kšeftovat s rakvemi na auta. Mají teď svoje logo na našich stránkách a JACHTING.INFO prozatím pod sebou snad ještě nějaký čas nechají ... ale - kdo ví? :mad:

Ale vážně:
Chápu, že web se musí odněkud financovat. Sponzoři jsou zapotřebí a proč jim u nás nenechat nějakou tu reklámku, ale aby se ocitli na prvním místě, to je silná káva. Pokud dost platí a chtějí být na výsadním místě v záhlaví, měli by se krčit pěkně pod nadpisem "JACHTING.INFO" a rozhodně ne nad ním. :gun:

Pletu se nebo to cítíte také tak?
halladin
vytrvalý návštěvník

Reklama

Příspěvekod halladin » stř črc 16, 2008 7:00 am

Nehněvej se, ale jediné, co mě při Tvém příspěvku napadá ,je :
"mít tak Tvoje starosti a Rotschildovy peníze "...
Pokud je ta reklama nahoře, má to asi svůj důvod.Každopádně - LIbor do toho nastrkal fůru peněz a námahy, a pokud je mu někdo ochoten za reklamu zaplatit a chce za to místo nahoře...
Ve čtení, ani v ničem jiném mi to nevadí, tak co. Neznáme podrobnosti toho kontraktu, tak do toho nekecejme.
Jirka_TEC_Tce
aktívní jachtař
aktívní jachtař
Reputace: 26
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Jirka_TEC_Tce » stř črc 16, 2008 7:50 am

Musím se přiznat, že jsem si toho ani nevšiml. Asi jsem už umunní vůči reklamě. Ale spíš vím, co zde hledám a nacházím a tedy jdu rovnou za tím.
Dobrý vítr do plachet přeje Jirka
Bilardos
aktívní jachtař
aktívní jachtař
Reputace: 4

Příspěvekod Bilardos » stř črc 16, 2008 8:22 am

Reklama mě vůbec nevadí. Naopak asi mnozí přehlédli, že součástí reklamy je info, kde Libor zajistil nějakou tu slevu pro nás.
Naopak, abych jen nechválil mě vadí mega formát novinky "Plachetnice Karya". Jo první den, OK ale když sem jdu i několikrát za den a v první řadě mě zajímají nejnovější příspěvky v diskusním fóru, znemená to vždy srolovat dolů, což dle mě není ideální. A narovinu i ten heading mě přijde až moc dlouhý a teď s reklamou zabírá 25% zobrazení úvodní stránky a vlasntě nejen tam. Navrhované řešení? zkrácení loga webu, případně přepracovat na menší logo a reklamu dát vedle.
Renda
aktívní jachtař
aktívní jachtař

Re: Jak jsme přišli o JACHTING.INFO

Příspěvekod Renda » stř črc 16, 2008 8:54 am

Renda píše:Tak jsme asi přišli o naše JACHTING.INFO. :cry:
Vypadá to, že ho Libor prodal nějakým cizákům, co si říkají "KAMEI" a asi chtějí u nás kšeftovat s rakvemi ...

Fakt bych nerad, aby můj příspěvek vyzněl jako napadení práce Libora. Hluboce se skláním před tím, jak tohle fórum vede!!!

Také o tom vím víc, než je z příspěvku možná patrné. Jedná se jen o přátelské popíchnutí. Nic ve zlém.

Prostě si myslím, že by Kamei měl být pod JACHTING.INFO a ne naopak.

to Bilardos: Pokud jde o nutnost rolování dolů kvůli dlouhému záhlaví, souhlasím, to samozřejmě znepříjemňuje práci. Vlastně to souvisí s problematikou reklam v záhlaví.

Možná - kdybychom se Liborovi složili na příspěvek na provoz, nemusel by být tak závislý na reklamách... :?
Časopisy si také kupujeme za peníze a tady je to mnohdy i lepší než časopis.
Třeba mě napadá, že kdo by přispěl, měl by záhlaví bez těch ... reklam a třeba nějaké další výhody nebo tak něco...
halladin
vytrvalý návštěvník

Příspěvekod halladin » stř črc 16, 2008 9:11 am

Každá úprava webu chce dvojí - peníze a čas, a tedy zase peníze podle známého přísloví.
A dvojí tvář webu - pro platící a neplatící rozdílné, chce další úpravy, a tedy další peníze. A čas toho, kdo bude registrovat, kdo je přispívající, a kdo ne.
Opravdu, už jen ty Rotschildovy peníze...
Proboha, to jsou všechno prkotiny, se kterýma je zbytečné ztrácet čas...
Pokud je jednou s Kamei dohodnuto, kde jejich reklama bude, je to dohodnuto, a basta. Dohody je nutno dodržovat. A pokud si Kamei připlatilo, aby bylo nahoře, taky se není o čem bavit.
Ty dva centimetry nahoře pro slušně rychlé připojení nehraje roli.
Taky mám malej webík, i když ho v poslední době zanedbávám. A taky "kunčafti" mají návrhy na vylepšení..
Ovšem, když jim vysvětlím, že na úpravy by bylo nutné někomu zaplatit, protože já to neumím, .......... :D
:D :D
marks
zkušený harcovník
zkušený harcovník
Reputace: 33

Příspěvekod marks » sob říj 25, 2008 11:45 am

Nenašel jsem v abecedním seznamu uživatelů v SZ možnost vyhledání podle začátečního písmena ani možnost zobrazit vše. Těžko se mi pak orientuje na které stránce může ono písmeno být a navíc jezdím od čtyřky po jednom. Nepoužívám to často a vím, že mám pomalé připojení, přesto, dalo by se s tím něco udělat?
jerryx
Site Admin

Příspěvekod jerryx » ned říj 26, 2008 12:26 am

tak jsem tam teda neco dodal ... (to, aby jsi vedel, ze mame na srdci blaho uzivatelu :bleble:)

ObrázekObrázek

jednodusse vyberes pocatecni pismeno (potom to samozrejme muzes zkombinovat i se razenim) a zobrazi se jen jmena, ktera nan zacinaji 8)
momentalne to funguje jen ve stylu Jyrx, tak mi dej vedet jestli to je ono, kdyz jo, tak to pak aplikuji i do stylu Testx (Demo_News uz ma smulu :-( )

ps: omlouvam se za poanglicteni fora :oops:, kdyby to jeste nekdo mel spatne, tak at si zmeni v profilu ... nebo se ozve ;-)
Renda
aktívní jachtař
aktívní jachtař

Příspěvekod Renda » ned říj 26, 2008 1:10 am

jerryx píše:...jednodusse vyberes pocatecni pismeno (potom to samozrejme muzes zkombinovat i se razenim) a zobrazi se jen jmena, ktera nan zacinaji 8)
Je to Case sensitive. Mě pod "r" nenajdeš a např. Baharise pod "b" taky ne a v "ostatní" je to podobný humus jako to bylo dosud. ... ale jinak :
DÍK Konečně, Ufff :-)
jerryx
Site Admin

Příspěvekod jerryx » pon říj 27, 2008 1:18 am

tak uz by to melo fungovat 8)

... zapomnel jsem na potizaky s velkymi pismeny :oops:
marks
zkušený harcovník
zkušený harcovník
Reputace: 33

Příspěvekod marks » pon říj 27, 2008 2:35 pm

To jeryx: Nechci být potížista, bohužel jsem však žádnou změnu nezaznamenal. Pod stránkou mám napsáno Jyrx 2007, projeví se u mě tyto změny, nebo si mám něco změnit v profilu?
Anonym
účet uživatele zrušen
Reputace: 159

Příspěvekod Anonym » pon říj 27, 2008 5:07 pm

Za BÉ je správně. V profilu. A funguje to. :D :thankyou:
samoliter
účet uživatele zrušen
Reputace: 0

Dodatečná úprava inzerátu.

Příspěvekod samoliter » pát lis 07, 2008 4:39 pm

Před časem jsem dal tady inzerát: Časopisy H2O a YACHT.
Vloženo dne 13:40:10 10/03/2008 Zaslal(a) samoliter

Levně prodám časopisy H2O od 1/2002 do 2/2008. Je to slovenský magazín pro jachtaře, surfaře a potápěče. 32 ks- celkem cena 300 Kč. Dále český magazín YACHT od 3/2001 do 8/2005. Je to 46 ks - celkem cena 400 Kč. Měním nábytek a nemám už to kam uložit. Vincent.
Cena : 300.00 Kč
------------------------------------------
Protože časopisy YACHT jsou už prodané, chtěl bych upravit inzerát. Ale nevím, jak to udělat, tady ve foru jsem to nenašel. Nebo jsem špatně hledal? Prosím, kdo z moderátorů, nebo admina mi poradí. Anebo jak ho odstranit celý. Díky. samoliter.
Libor
bez hodnocení
Reputace: 175
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Libor » pát lis 07, 2008 4:53 pm

Nejsnažší řešení.
Dáš EDITovat, smažeš tex a vepíšeš - Prodáno, smazat. Až půjde někdo z adminů, či moderátorů kolem, smaže to. Nebo napíšeš jako teď a někdo to udělá.
dana
návštěvník fóra
návštěvník fóra
Reputace: 0
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod dana » úte kvě 12, 2009 10:43 pm

Dalo by se udelat, aby po najeti krysou v uvodu fora na jednotlive linky(napr. Aktuální příspěvky), aby se zobrazil cas posledniho prispevku uz v tom nahledu?
Jo a este jedna vyfikundace by potesila, automaticke znovu nacitani stranky. To aby clovek mohl vynechat RSS, ktera je tady za trest.

Zpět na