Zdravím
Poradí mi někdo, jak zabudovat závěsný motor Jamaha 4 do šachty na Sasance (s baden platem).
Díky Fulda
Sasanka a závěsný m. Jamaha
Moderátoři: Pepa, david, vilma
motor v šachtě
Ahoj, no docela trvdej oříšek, máš 2 možnosti buď upravíš baden plato nebo budeš motor přeskakovat v kokpitu, tato varianta je snažší na práci , ale to už sis asi s metrem v ruce zjistil, že moc možností na výběr není. Osobně bych se přidal na stranu varianty vzadu na platě a startování spolu s dalším ovládáním přetahnout do kokpitu, na řešení jsou tam i další věci, myšlenka motor za kormidlem není taky moc lodní, .....mam taky motor v šachtě sice ne v Sasance řešení detailů jsou stejné.Proti variantě v držáku je chod víc přenášený do interieru , mam málo vzduchu do sání a trochu potíž s odvětráním za chodu na neutrál je to dost detailů na dopracování....mrknu sem co ti kdo poradí bude to zajímat i mě, zatím ahoj Pavel
- Fulda
- pravidelný návštěvník
- Reputace: 0
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj Pavle a Denisi
Po přečtení Vašich príspěvků a odkazu na Davida, jsem zjistil, že jsem byl dost najivní,co se týče technického provedení. Vzhledem k tomu, že tu sasanku chci přes letošní zimu zrepasovat k obrazu svému nechám ůpravu motoru na pozdější dobu. I tak na ní mám dost jiné práce. Ale jinak se dalším informacím nebráním.Děkuji za Vaše odpovědi. Petr
Po přečtení Vašich príspěvků a odkazu na Davida, jsem zjistil, že jsem byl dost najivní,co se týče technického provedení. Vzhledem k tomu, že tu sasanku chci přes letošní zimu zrepasovat k obrazu svému nechám ůpravu motoru na pozdější dobu. I tak na ní mám dost jiné práce. Ale jinak se dalším informacím nebráním.Děkuji za Vaše odpovědi. Petr
- Fulda
- pravidelný návštěvník
- Reputace: 0
- Kontaktovat uživatele:
Přesto že to s počítačem moc neumím, rád bych tu (průběžně) zveřejnil pár fotek z přestavby své lodě (sasanka Lily). Já vím,že už se ve foru o tom psalo,ale jsem na to nějakej tupej.Pomůže mi někdo. Fulda
Fuldo, máš pravdu, že se tu o vkládání fotek psalo a ne jednou. Tak si to vše přečti a pokud ti to nepújde, řekni a určitě ti pomůžeme.
Pepa
přečti si toto
http://jachting.info/modules.php?name=F ... topic&t=65
ale mám obavu, že bez obrázků od alfy .........
Fuldo, máš pravdu, že se tu o vkládání fotek psalo a ne jednou. Tak si to vše přečti a pokud ti to nepújde, řekni a určitě ti pomůžeme.
Pepa
přečti si toto
http://jachting.info/modules.php?name=F ... topic&t=65
ale mám obavu, že bez obrázků od alfy .........