Sasanka a závěsný m. Jamaha

Firmy, technika, servis, údržba, zkušenosti apod.

Moderátoři: Pepa, david, vilma

Fulda
pravidelný návštěvník
pravidelný návštěvník
Reputace: 0
Kontaktovat uživatele:

Sasanka a závěsný m. Jamaha

Příspěvekod Fulda » pon říj 29, 2007 7:04 pm

Zdravím
Poradí mi někdo, jak zabudovat závěsný motor Jamaha 4 do šachty na Sasance (s baden platem).
Díky Fulda
pavel65
návštěvník fóra
návštěvník fóra

motor v šachtě

Příspěvekod pavel65 » pon říj 29, 2007 8:43 pm

Ahoj, no docela trvdej oříšek, máš 2 možnosti buď upravíš baden plato nebo budeš motor přeskakovat v kokpitu, tato varianta je snažší na práci , ale to už sis asi s metrem v ruce zjistil, že moc možností na výběr není. Osobně bych se přidal na stranu varianty vzadu na platě a startování spolu s dalším ovládáním přetahnout do kokpitu, na řešení jsou tam i další věci, myšlenka motor za kormidlem není taky moc lodní, .....mam taky motor v šachtě sice ne v Sasance řešení detailů jsou stejné.Proti variantě v držáku je chod víc přenášený do interieru , mam málo vzduchu do sání a trochu potíž s odvětráním za chodu na neutrál je to dost detailů na dopracování....mrknu sem co ti kdo poradí bude to zajímat i mě, zatím ahoj Pavel
Denis
zkušený harcovník
zkušený harcovník
Reputace: 152

Příspěvekod Denis » pon říj 29, 2007 10:21 pm

Toto sa tu už niekde riešilo, myslím že David tam dal dosť informácií.
Máš dôvod prečo chceš ten motor schovať ? Vtedy sa to riešilo preto že sa jednalo o oldtimer a majitel nechcel aby ho prívesák špatil.
Fulda
pravidelný návštěvník
pravidelný návštěvník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Fulda » stř říj 31, 2007 7:37 pm

Ahoj Pavle a Denisi
Po přečtení Vašich príspěvků a odkazu na Davida, jsem zjistil, že jsem byl dost najivní,co se týče technického provedení. Vzhledem k tomu, že tu sasanku chci přes letošní zimu zrepasovat k obrazu svému nechám ůpravu motoru na pozdější dobu. I tak na ní mám dost jiné práce. Ale jinak se dalším informacím nebráním.Děkuji za Vaše odpovědi. Petr
Fulda
pravidelný návštěvník
pravidelný návštěvník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Fulda » pát lis 09, 2007 6:22 pm

Přesto že to s počítačem moc neumím, rád bych tu (průběžně) zveřejnil pár fotek z přestavby své lodě (sasanka Lily). Já vím,že už se ve foru o tom psalo,ale jsem na to nějakej tupej.Pomůže mi někdo. Fulda

Fuldo, máš pravdu, že se tu o vkládání fotek psalo a ne jednou. Tak si to vše přečti a pokud ti to nepújde, řekni a určitě ti pomůžeme.
Pepa

přečti si toto
http://jachting.info/modules.php?name=F ... topic&t=65
ale mám obavu, že bez obrázků od alfy .........

Zpět na