No, jachting - to mi znělo moc honosně, ale pročítal jsem tu příspěvky a snad to sem patří.
Určitě je pár z nás, kteří lodí do práce jezdí...kolik? Asi by se dali spočítat na prstech jedné ruky, dvou, kolika?
Rád bych v létě dojížděl z chaty do práce, nejlepší pro mě by nakonec bylo vyplouvat ve Štěchovicích a končit v Praze - někde v blízkosti SOHO.
Nevím, kde kotvit, aby mi loď někde neukradli. Hledal jsem ve Štěch, kde mít loď a je tam akorát ochrannej přístav, kam se smí plout jen na povolení Povodí Vltavy. Nebo se domluvit na zdymadle/elektrárně? A jak s tou Prahou? A co proplavování ve Vranném a Modřanech? Čekat na sudou/lichou nebo jak to tam je, to už by bylo horší, jak postávat s autem v zácpách. Mě neva, když to bude dejme tomu pomalejší, ale abych do práce na devátou nemusel vyjíždět už před sedmou a skoro hoďku čekat v Modřanech. Je toho na jednoho nějak moc, poraďte, pls.
Lodí do práce/z práce
Moderátoři: MARIS, vilma, Pepa
-
- moderátor
- Reputace: 234
Re: Lodí do práce/z práce
jestli tím SOHO myslíš hospodu na Dvorcích, tak to pod 1 – 1,20 hod. čistého času neuděláš, i kdyby byly komory připravené. Pokrátit o cca 8 min to jde směrem dolů projetím šlajsny v Modřanech, pokud se vejdeš a jsi odvážnej.
Autem to jezdím z Davle až do Michle cca 30min, ale dřív ráno.
Autem to jezdím z Davle až do Michle cca 30min, ale dřív ráno.
- Petan
- návštěvník fóra
- Reputace: 3
Ano, myslíme totéž SOHO. Přesně do těch míst potřebuju.
Samotná rychlost na vodě mě nepálí, ta je v mé režii, A těch 8 min v Modřanech mě nezabije, ikdyž je fakt, že by to ušetřilo další čekání na komoru. Sice jsem vodák a jezů jsem skočil nepočítaně, ale ne s tím, čím budu jezdit. Navíc dělat to pravidelně = jistota průseru.
Hoďka dvacet není horší čas, než autem v dobu, kdy s ním jezdím. A vzhledem k tomu, že je to 25km a chci kupovat loď, co pojede trvale lehce pod padesát, tak i s ohledem na okolí bude ta hoďka tak akorát. Škoda, že jezdíš drív, ještě bych tě k tomu zlanařil.
Samotná rychlost na vodě mě nepálí, ta je v mé režii, A těch 8 min v Modřanech mě nezabije, ikdyž je fakt, že by to ušetřilo další čekání na komoru. Sice jsem vodák a jezů jsem skočil nepočítaně, ale ne s tím, čím budu jezdit. Navíc dělat to pravidelně = jistota průseru.
Hoďka dvacet není horší čas, než autem v dobu, kdy s ním jezdím. A vzhledem k tomu, že je to 25km a chci kupovat loď, co pojede trvale lehce pod padesát, tak i s ohledem na okolí bude ta hoďka tak akorát. Škoda, že jezdíš drív, ještě bych tě k tomu zlanařil.