Co to bylo?
Co běžně poháněl tento motor (londýnský autobus)
Moderátoři: vilma, Pepa, smike
- Strycek_Bidlo
- zkušený harcovník

- Reputace: 11
- Kontaktovat uživatele:
Co běžně poháněl tento motor (londýnský autobus)
Motor na fotografii je sice použit pro pohon plavidla, ale běžně se používal k pohonu něčeho úplně jiného.
Co to bylo?

Co to bylo?
Naposledy upravil(a) Strycek_Bidlo dne pát dub 06, 2012 3:24 pm, celkem upraveno 1 x.
-
david
- moderátor
- Reputace: 234
Re: Co běžně poháněl tento motor
generátoru
- fishmaster
- aktívní jachtař

- Reputace: 0
- fishmaster
- aktívní jachtař

- Reputace: 0
- Strycek_Bidlo
- zkušený harcovník

- Reputace: 11
- Kontaktovat uživatele:
Vzhledem k tomu, jak zněla otázka (Motor na fotografii je sice použit pro pohon plavidla, ale běžně se používal k pohonu něčeho úplně jiného. Co to bylo?), správně odpověděl lada0712.
Jedná se o motor, který byl ve třicátých letech používán pro pohon londýnských autobusů a později byl použit pro pohon britských miniponorek třídy X.
Motor na fotografii je osazen v ponorce HMS X24 a vyfotil jsem ho vloni o Velikonocích při návštěvě v Royal Navy Submarine Museum v Gosportu.
Fotku jsem zrcadlově otočil (kromě loga na motoru, to je správně), abych znemožnil nalezení fotky Vyhledávačem obrázků Google, takže pokud se vám zdá motor v detailech trošku odlišný od fotky ve Wikipedii, je to z tohoto důvodu.
Jedná se o motor, který byl ve třicátých letech používán pro pohon londýnských autobusů a později byl použit pro pohon britských miniponorek třídy X.
Motor na fotografii je osazen v ponorce HMS X24 a vyfotil jsem ho vloni o Velikonocích při návštěvě v Royal Navy Submarine Museum v Gosportu.
Fotku jsem zrcadlově otočil (kromě loga na motoru, to je správně), abych znemožnil nalezení fotky Vyhledávačem obrázků Google, takže pokud se vám zdá motor v detailech trošku odlišný od fotky ve Wikipedii, je to z tohoto důvodu.
- packa
- zkušený harcovník

- Reputace: 12
Fotku jsem zrcadlově otočil (kromě loga na motoru, to je správně), abych znemožnil nalezení fotky Vyhledávačem obrázků Google, takže pokud se vám zdá motor v detailech trošku odlišný od fotky ve Wikipedii, je to z tohoto důvodu.[/quote]
Ty kujone-na wikipedii a google jsem nepomyslel-tipnul jsem to podle tvaru motoroveho prostoru
Ty kujone-na wikipedii a google jsem nepomyslel-tipnul jsem to podle tvaru motoroveho prostoru