Akorát ten závěr úkonu ??? chce to být z jednoho boku krytý.
Pepa
Moderátoři: vilma, Pepa, smike

. Pepo jenom taková upřesňující otázka kde máš záchod na své plachetnici , myslím tu jak jsi psal že má pět metrů.
zlomené 2 cm tužky obkreslil venkovní obrys boku zadní lavice a přesně jsem ho zařízl a vybrousil jsem na hranách rádius aby se dal dobře a hlavně funkčně nalepit pásek skelné tkaniny. Zadní lavici jsem oproti projektu nejen zdvihl , ale chtěl jsem jí i využít k zpevnění celé zádi lodě a zrcadla vzhledem k mému úmyslu pořídit si silnější (5k) motor než je v projektu (3k).Vyříznul jsem si proto z 9 mm desky dvě výztuhy pod zadní lavici které budou přilepené nahoře k lavici , dole k podlaze , a vzadu k desce zrcadla .
.Příště mu nějaké věty sesmolím v angličtině ať se zase zasměje on
.karel píše:Pepo úplně živě si to představuju . Mlžné ráno a na hladině jezera jsme jen my tři - já , moje loď a chemické wc. Pepo jenom taková upřesňující otázka kde máš záchod na své plachetnici , myslím tu jak jsi psal že má pět metrů.
.

.
.
). Na 200 g pásky jsem rozmíchal 200 g pryskyřice , 30 g mi zůstalo v kelímku něco málo na zemi
.

. Doufám že už ti ukážu takřka hotovou loď , a pokec se stejně postiženým
jedincem u něčeho chlazeného to se nedá odmítnout
, potřeboval bych okounout jak si řešil ten výsuvný vařič , výsuvy už mám koupený , teď to jen domyslet aby to bylo OK na používání.
Dokonce částečně ve 3D!
Na bočních stěnách skříňky mám ve drážce s dvěma čepy vysouvací ramena,na nich v čepech visí trojúhelníky ke kterým je přichycen již samotný lihový vařič..V poloze napevno je vařič v horní části a zároveň zajištěn vzadu zarážkou na stěně trupu.Na houpačku vysunu ramena,vařič přesadím dolu a je to.Trvá to celé pár vteřin.V těch našich lodičkách je holt méně místa

). Nalepil jsem čela na V polici v přídi , a vyrobil jsem boky s průhledy , aby to opticky takhle malou kajutu ještě nezmenšilo . Taky jsem vybrousil široké lepené spoje podlahy a obšívky které jsou v přídi a kam se pořádně nedostanu excentrickou bruskou . Prima práce v leže na břiše , celej bílej od rozbroušenýho epoxidu.

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Google [Bot] a 2 hosti