Šitie plachiet v Poľsku
Moderátoři: vilma, Pepa, smike
Ahoj
Tady je to,ale Poláci to asi dělat nebudou:
http://www.cz.northsails.com/PLACHTY/Pl ... fault.aspx
Tady je to,ale Poláci to asi dělat nebudou:
http://www.cz.northsails.com/PLACHTY/Pl ... fault.aspx
Jelikož se bombaři nelíbil můj příspěvek, smazal jsem si ho.. jestli chcete něco vědět o laminátových plachtách hledejte si to sami...
Naposledy upravil(a) Vicky7 dne sob led 05, 2013 1:16 am, celkem upraveno 2 x.
- ferodedek
- návštěvník fóra

- Reputace: 0
- Kontaktovat uživatele:
Crazymen píše:bomba píše:Ahoj
Crazymene,jestli je problém finance a nejde o žádný křídla,hezky šije Tomáš Duda z budějovic,dělá i opravy a nevyžene tě z ničim,jinak dobrá zkušenost Narwalem z Polska,loďě nemusim,ale plachty dělaj dobrý.
Je na toho Tomáše nějaký kontakt?
Zdravím, jsem modelář a sháním zbytky tkanin . Taky bych uvítal odkaz. To by určitě nebyla reklama!
- andrej
- pravidelný návštěvník

- Reputace: 8
Ahojte ,
Tiež som si dal teraz naceniť šitie plachiet v poľsku.
V zhľadom k tomu že do Gdaňska je to z BA ďaleko, oslovil som firmu v Lodzi .
Moja doterajšia hlavná plachta bola šitá tak , že mala v šité lanko v prednom stehu a celé to bolo vedené v drážke v sťažni.
V čom spočíva výhoda /ak nejaká je / ???? Je lepšia verzia z jazdcami do drážky???
Ktorú by ste si dali spraviť vy.
Ďakujem za všetky odpovede.
Tiež som si dal teraz naceniť šitie plachiet v poľsku.
V zhľadom k tomu že do Gdaňska je to z BA ďaleko, oslovil som firmu v Lodzi .
Moja doterajšia hlavná plachta bola šitá tak , že mala v šité lanko v prednom stehu a celé to bolo vedené v drážke v sťažni.
V čom spočíva výhoda /ak nejaká je / ???? Je lepšia verzia z jazdcami do drážky???
Ktorú by ste si dali spraviť vy.
Ďakujem za všetky odpovede.
Ahoj
To udělátko nahrazuji šroubkem M6+2podl.+matka bez silonu každé jaro potřebuji 2-3 kusy.To co jsem popisoval bylo asi tak,že nad ráhnem byla drážka na kasání plachty rozevřená v délce cca 40cm,pro lepší manipulaci,př napnutí výtahu nebyl problém,a při balení plachta z té delší drážky krásně vyjela,sundal ji z ráhna a zabalil do kajuty,to ho ale nebavilo a chtěl to mít jako my z jezdcema,nechal plachtu přešít a byl problém,mezi ráhnem a bazmekem měl otevřenou drážku a v ní flatrující plachtu,nad bazmekem mohl shodit plachtu která měla sbalená cca60 cm+40 cm drážka pod bazmekem.Vypadalo to hrozně
Nakone jsme to vyřešili výrobou 2 alu profilů,které jakoby tu otevřenou drážku zavřely.
To udělátko nahrazuji šroubkem M6+2podl.+matka bez silonu každé jaro potřebuji 2-3 kusy.To co jsem popisoval bylo asi tak,že nad ráhnem byla drážka na kasání plachty rozevřená v délce cca 40cm,pro lepší manipulaci,př napnutí výtahu nebyl problém,a při balení plachta z té delší drážky krásně vyjela,sundal ji z ráhna a zabalil do kajuty,to ho ale nebavilo a chtěl to mít jako my z jezdcema,nechal plachtu přešít a byl problém,mezi ráhnem a bazmekem měl otevřenou drážku a v ní flatrující plachtu,nad bazmekem mohl shodit plachtu která měla sbalená cca60 cm+40 cm drážka pod bazmekem.Vypadalo to hrozně
Nakone jsme to vyřešili výrobou 2 alu profilů,které jakoby tu otevřenou drážku zavřely.- Libor
- bez hodnocení
- Reputace: 191
- Kontaktovat uživatele:
Re: Šitie plachiet v Poľsku
Dostal jsem dobrý typ na Runner Sails a objednal genu, ještě čekám na nabídku na genakr.
"Runner Sails" Produkcja i Usługi Żaglowe Sławomir Rogala
ul. Światowida 6, 71-726 Szczecin
tel/fax: 0048 / 91 / 4 222 819
NIP PL8510302394
konto: Grupa PEKAO SA O/III Szczecin nr 93124038261111000043982916
e-mail: biuro@runnersails.com
http://www.runnersails.com/
"Runner Sails" Produkcja i Usługi Żaglowe Sławomir Rogala
ul. Światowida 6, 71-726 Szczecin
tel/fax: 0048 / 91 / 4 222 819
NIP PL8510302394
konto: Grupa PEKAO SA O/III Szczecin nr 93124038261111000043982916
e-mail: biuro@runnersails.com
http://www.runnersails.com/
- avalon
- aktívní jachtař

- Reputace: 10
Re: Šitie plachiet v Poľsku
Libor ako to dopadlo ? dik Nema niekto aktualne skusenosti s inymi plachto krajcirmi v Polsku? napr T&J sails, Sail service atd... dikes