Danar píše:Tak by mě zajímalo, proč se v tom všichni pitvají ...
Přesně, to je pořád řečí kolem Holandský lodi ve Španělsku.
Moderátoři: vilma, Pepa, smike

david píše:já bych to tu zamknul a kdyby náhodou někoho omylem napadlo něco inteligentního, tak ať to pošle ke zveřejnění adminovi
)

Tim pak samozrejme trpi ti normalni (a verim ze vetsina) a tem se velmi omlouvam. Je velka skoda, ze se prave tady lidi nedokazou normalne a slusne pobavit o lodich a najdou se tu lidi co clanky chteji cenzurovat, nebo dokonce zavrit.

).

pepek namornik píše:Tak jeste mozna preci jen oppovim:
Svou odpovednost vuci lidem, kteri prizpeli si uvedomujeme naprosto plne a penize, ktere byli poslany budou pouzity na to, aby La Grace zase plula (lepe a bezpecne) a jejich pouziti bude samozrejme na spratelenych serverech zverejneno. Coz si odhlasovala i valna hromada klubu La Grace na svem setkani v Praze. Na klubovem konte penize stale lezi a klub je take spravuje. Az bude pomoc uzavrena, pripravujem i dopis darcum s podekovanim atd.. Jsem si jisty, ze doposud nebylo pouzito nic z techto prostredku a jejich zneuziti je peclive strezeno.
Stejne tak si uvedomujeme dulezitost zverejneni konecnych vysledku vysetrovani, ale i nasich nazoru. Rici jak to bylo a co musime udelat, aby se to uz neopakovalo je dulezite. Ne ale kvuli spekulacim, nebo lincovanim nekoho, kdo udelal chybu, ale kvuli slunym jachtarum, aby se to jiz neopakovalo. Zamajitele (tedy hlavne sebe) jeste jednou zopakuji:
Slibili jsme, ze to udelame a za tim si ja osobne stojim. Zaroven jsem vam, ale i vsem take rekl, ze to udelam az bude po vsem (az budu vedet jak to bylo, lod popluje a ja na to budu mit cas a myslenky) Pokud to nekdo nerespetuje, tak me to mrzi, ale nic s tim ted nehodlam udelat. Co vim a co slo tady rict (ne proto, ze by to bylo tajne, ale prave proto, ze se tu obcas neco prekrucuje a dloube se v tom bez respektu k lidem, co je to boli atd.)
Jak rikam jinde nez tady bylo receno vse a sem se informace vrati, az tu zase nebude dusno.
Zustavam s pozdravem vsem, co nam drzi palce, jeste jednou dekuji a preju hudne stesti doma i na mori tem co pluji rokem 2013.
Pepa

gryf píše:To se nám to pěkně rozvíjí, ta diskuze. O La Grace si rád počtu, na foto se rád podívám, stejně jako na pěkné auto či letadlo. Jako business to není špatný nápad. Viděl jsem a navštívil řadu obdobných lodí, které fungují na stejné bázi - a fungují tak dobře. Kdo chce přispět, ať přispěje, třeba i na soukromé podnikání. Rozhodně to ale nevidím tak, že pokud se potopí La Grace, nebu už nevypluje, končí jachting v Čechách.

Vicky7 píše:Bozakafka:
Do jisté míry máš pravdu, že Pepa mohl více informovat, ale nezapomeň, že každého čas je nějak limitován a Pepa má důležitější starosti než objasňovat a vysvětlovat proč jo a proč neudělali to, co tu někdo navrhoval. Ve výsledku všechny komentáře a nápady (ať už byly přínosnější nebo ne) byly stejně k ničemu, protože samotné vytahování lodě řídila odborná firma dle svých zkušeností. Pepa v té době nemohl kvůli pojišťovně dělat vlastně nic....
Co se týče tvého příspěvku na problematiku klubů, to by bylo asi spíše na samostatné vlákno, ale máš pravdu, měly by se spíše učit od vedení klubu La Grace a jeho PR Teamu... další věc je, že Pepa přišel s něčím, co tu ještě nebylo a tedy tu pozornost na sebe poměrně lehce strhl... ale já věřím, že se vždy dá něco dělat... ono prostě nestačí si jen stěžovat, ale něco pro danou věc udělat...

bozakafka píše:
Mne by se libylo kdyby az bude po vsech tech lapalii s opravou LG cas aby vysla publikace o podrobnostech jeji zachrany a s technickym popisem a fotem, urcite bych si ji poridil do knihovny.
Potom už neklikneš na tlačítko odpoveď, alebo citovať.
Už vidím ako zhovadia celé JI, to bude pošušňáničko.
Otázka je, či sa dá z vetrom bojovať, alebo ho podla potreby chytiť do plachiet a pohnúť sa vpred. Ten vietor, to sme my, komunita jachting.info, aby neprišlo k mýlke. 
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host