Jelikož byl včera problém v práci a musel jsem tam na dopoledne vyrazit, vypluli jsme nad Brandýsem kolem 12 hod. Vyrazili jsme směr Mělník.
Zahřáli motor a vyrazili do první komory Brandýs. počkali jsme si než ji napustí a hned na úvod jsme dostali vynadáno od vedoucího komory , že vplouváme dovnitř gumáčkem aniž by byly "plně" otevřená vrata

50°22'24.021"N, 14°27'1.206"E
https://www.google.cz/maps?q=&layer=c&z ... CC8QxB0wAA
Z přístavu za námi vyrazil remorkér s nákladem takže když jsme přistáli u kamenitého břehu a vyvázali se u tyče udělal jsem dvě fotečky a tady jsou:

Je to v obci Dolní Beřkovice - Vliněves. Musím říct , že maximální spokojenost. Menu: 3 deci malinovky, polévka a hlavní jídlo za 95 Kč. 0,5 l Malinovky za dvacku atd.
Naplněná bříška a v 15:21 vyplouváme směr Brandýs abychom stihli ještě komoru nahoru v Brandýse. Ještě pár fotek soutoku,zámku a historické komory Hořín na Vraňansko-Hořínském kanále rychle do komory a v 16 hod ji opouštíme. Letíme přes obě další komory potkáváme , jednoho gumáče s 5koň. motorem a motoráček s pěknou opalující se slečnou

Kotvíme na našem kotvišti a bilancujem:
60 km celkem ,průměr 15Km/H a spotřeba 17 l na 100 km,
Pěkný výlet ve dvou a malým 3 letým klučinou, který zaplať pánbůh cestou domů usnul a nechtěl řídit a přidávat plyn

V Sobotu jsem měl stěhování to bylo za trest a v Neděli mne žena ukecala ať jdu radši s malým k vodě do bazénu než na vodu a já podlehl takže do konce víkendu už žádný výlet

Hezký den všem Mirek470