Tak som radšej počkal. Z Bratislavy prídeme viacerí, dáme včas vedieť.Fajn setkání v Hodoníně (31.1.2015)
Moderátoři: MARIS, vilma, Pepa
Fajn setkání v Hodoníně (31.1.2015)
Ahoj Libore,
prosím o zapsání do seznamu 1x vše od pátku do neděle.
Díky
prosím o zapsání do seznamu 1x vše od pátku do neděle.
Díky
- Libor
- bez hodnocení
- Reputace: 192
- Kontaktovat uživatele:
Přátelé, vše v tabulce eviduji, ale musím upozornit že o guláši a pitném režimu se stále jedná.
Ještě to není dohodnuté.
Dělali to to pro nás Baharisovi kamarádi o svém volném čase.
Tedy jsem je požádal o totéž a musíme se na tom domluvit, včetně ceny (pokud budou ochotni to pro nás opět udělat).
Berte tedy guláš zatím s rezervou.
Ještě to není dohodnuté.
Dělali to to pro nás Baharisovi kamarádi o svém volném čase.
Tedy jsem je požádal o totéž a musíme se na tom domluvit, včetně ceny (pokud budou ochotni to pro nás opět udělat).
Berte tedy guláš zatím s rezervou.
- Libor
- bez hodnocení
- Reputace: 192
- Kontaktovat uživatele:
No počkal bych napřed na odpověď, když jsem to už poptal a předběžně je přislíbeno. Nejde jen o guláš, někdo to všechno musí dovézt, sud (sudy) a pípu a jiné nealko a kafe a nachystat všechno a uklidit to všechno.
Každopádně díky za nabídku. Nic nebrání tomu udělat to takto případně příště. O gulyasmajsterech vůbec nepochybuji (jen že pak nebude potom guláši dost piva....
)
Každopádně díky za nabídku. Nic nebrání tomu udělat to takto případně příště. O gulyasmajsterech vůbec nepochybuji (jen že pak nebude potom guláši dost piva....
)Já si myslím že by neměl být problém.
Když u mě byl Pino (určitě víte proč se mu říká Pinokio
) naposledy, říkal jsem mu že když se dohodnete, má kontaktovat guláškajstra co nejdříve, aby si na tu dobu nenaplánoval něco jiného. Dovoz stejně zajišťoval Pino a kluci z raftkllubu. Jiřík můj jmenovec a bývalý spolupracovník z masokombinátu se myslím osvědčil více jak ten poslední guláš před ním a i když u toho nebudu, ví že to něco kolem mě je.
Akorát že kolem toho je spousta práce kterou nikdo nevidí a kluci mě to dělali jaksi že jsem to dělal s nimi a že jsme z jednoho oddílu a že pro ně také něco dělám.....
Já budu tou dobou na 14 dní mimo republiku, dokonce i mimo kontinent, takže jsem ze hry venku.
Když u mě byl Pino (určitě víte proč se mu říká Pinokio
) naposledy, říkal jsem mu že když se dohodnete, má kontaktovat guláškajstra co nejdříve, aby si na tu dobu nenaplánoval něco jiného. Dovoz stejně zajišťoval Pino a kluci z raftkllubu. Jiřík můj jmenovec a bývalý spolupracovník z masokombinátu se myslím osvědčil více jak ten poslední guláš před ním a i když u toho nebudu, ví že to něco kolem mě je.
Akorát že kolem toho je spousta práce kterou nikdo nevidí a kluci mě to dělali jaksi že jsem to dělal s nimi a že jsme z jednoho oddílu a že pro ně také něco dělám.....
Já budu tou dobou na 14 dní mimo republiku, dokonce i mimo kontinent, takže jsem ze hry venku.