Příspěvekod Lakomec » pát led 04, 2008 4:58 pm
Je fajn, že se nám to plní, myslím, že Meryl může zajistit letenky. Teda myslím, že je potřeba říct, kdo jede a podle toho já zajistím loď, protože pokud nás bude např.12, což by už s dědečkem a babičkou bylo, pak náhradníci Terra + Libor, musí se vzít dvě jachty. Určitě není problém plout na Delos, což bývá považováno za poslední dobré kotviště mezi Evropou a Ásií. A Mykonos, musím říct, že mě hodně zklamal, nikde se nedalo pořádně ukotvit, marína smrděla, protože tam kotví velké výletní lodě a pořád není dodělaná, je daleko od města, byl jsem zklamán. Letos jsme to pluli z NAxosu na Mykonos v noci, bylo to zajímavé ale ani jsme na Mykonos nezůstali a pluli dál na Syros. Ale je to otázka diskuze nad mapou, kudy se popluje a proč. Já vycházel z toho, že v rámci možností a času ukázat co nejvíc nástrah, pěkných míst a nějak to zkloubit. Je jasné, že za 11 dní nestihneme vše, ale výsledkem by měl být celkem dobrý přehled o možnostech v Egejském moři, aby se tam kapitáni nebáli vydat s novými posádkami.