Vítr řádil v jachtklubu na Starých Splavech 1.4.2015

Kdo kde koho potkal, kam kdo pluje. Kdo se dlouho nehlásí.
Nehody a úspěchy, i neověřené.
ŽÁDOSTI O POMOC.
POZOR ! Tato sekce není vhodná pro žerty !!!

Moderátoři: vilma, Pepa, david

sailorwlk
nováček na fóru
nováček na fóru
Reputace: 0
Kontaktovat uživatele:

Vítr řádil v jachtklubu na Starých Splavech 1.4.2015

Příspěvekod sailorwlk » stř dub 01, 2015 4:59 pm

Na Máchově jezeře ve Starých Splavech foukal opravdu silný vítr a poničil zazimované lodě a odnesl střechu z místního Jacht klubu.
Obrázek

více fotek zde:
http://www.zakormidlem.cz/vitr-radil-v- ... -splavech/
Naposledy upravil(a) sailorwlk dne stř dub 01, 2015 11:26 pm, celkem upraveno 1 x.
martinptacek
aktívní jachtař
aktívní jachtař
Reputace: 21

Příspěvekod martinptacek » stř dub 01, 2015 8:42 pm

co někoho nutí psát název topicu capslockem? Takový hulvátství. To je jako tohle téma důležitější než ostatní?
topper
návštěvník fóra
návštěvník fóra
Reputace: 2

Příspěvekod topper » stř dub 01, 2015 8:53 pm

pro majitele lodě na obrázku URČITĚ!
rb
pravidelný návštěvník
pravidelný návštěvník
Reputace: 5

Příspěvekod rb » stř dub 01, 2015 9:40 pm

Majitelů lodí je mi líto, to však neopravňuje nikoho psát se zapnutým capslockem. Prostě se to nedělá, stejně jako ve slušné společnosti se nemluví sprostě, nehuláká se na druhé a podobně. Je to známka jisté výchovy, znalosti a ohleduplnosti k ostatním.

Jsem zvědav zdali pojišťovna něco zaplatí nebo se z toho vyvlíkne.
david
moderátor
Reputace: 234

Re: VÍTR ŘÁDIL V JACHTKLUBU NA STARÝCH SPLAVECH 1.4.2015

Příspěvekod david » stř dub 01, 2015 9:48 pm

pro sailorwlk: nic si z toho nedělej, to se tu na fóru občas stává :hmm:
geus
zkušený harcovník
zkušený harcovník
Reputace: 40

Příspěvekod geus » stř dub 01, 2015 10:06 pm

Velka písmena me tada nevadi nekdo je na ne alergicke to uz jsem taky zazil.
sailorwlk
nováček na fóru
nováček na fóru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod sailorwlk » stř dub 01, 2015 11:36 pm

Už jsem ten nadpis opravil, bylo to zkopírováno z webu kde je to primárně ve velkých písmenech. Úmysl to nebyl. Dostal jsem to echo dnes ráno od majitele nedalekého penzionu a chtěl jsem to sdílet hlavně kvůli tomu že spoustu lidí možná ani nevědělo že má loď ve stavu o kterém neví.
Hrozná škoda je taky jachťáku, podle fotek a informací to nevypadá moc dobře. Ve starých Splavech to vyvracelo stromy na hodně místech. U penzionu na slunci šlo dolů 6 stromů, naštěstí mimo penzion. Fotky jsou právě od majitele penzionu, který mě hned volal a poslal fotky.
martinptacek
aktívní jachtař
aktívní jachtař

Příspěvekod martinptacek » čtv dub 02, 2015 7:03 am

No je to hrůza, chudáci lodě. Každopádně jsem rád, že se začlo trochu diskutovat.
Pavel-Sulc
zkušený harcovník
zkušený harcovník
Reputace: 235
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Pavel-Sulc » čtv dub 02, 2015 8:16 am

sailorwlk píše:Už jsem ten nadpis opravil, bylo to zkopírováno z webu kde je to primárně ve velkých písmenech. Úmysl to nebyl. Dostal jsem to echo dnes ráno od majitele nedalekého penzionu a chtěl jsem to sdílet hlavně kvůli tomu že spoustu lidí možná ani nevědělo že má loď ve stavu o kterém neví.
Hrozná škoda je taky jachťáku, podle fotek a informací to nevypadá moc dobře. Ve starých Splavech to vyvracelo stromy na hodně místech. U penzionu na slunci šlo dolů 6 stromů, naštěstí mimo penzion. Fotky jsou právě od majitele penzionu, který mě hned volal a poslal fotky.

Co je větší problém rozbytý lodě, polámaný stromy, zničené budovy... nebo velký písmena? Nějak tomu nerozumím.
david
moderátor
Reputace: 234

Příspěvekod david » čtv dub 02, 2015 9:15 am

to mptáček: Zvláště ty jsi tomu napomohl hned prvním komentářem. Diskuzi jsi tak rozjel zcela originálním způsobem. :mad:
Pavel-Sulc
zkušený harcovník
zkušený harcovník
Reputace: 235
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Pavel-Sulc » čtv dub 02, 2015 9:20 am

david píše:to mptáček: Zvláště ty jsi tomu napomohl hned prvním komentářem. Diskuzi jsi tak rozjel zcela originálním způsobem. :mad:

Ahoj kdo je Ty???? Já určitě nééééé. Přeji veselé velikonoce. Tohle veselý písání není. Pavel
martinptacek
aktívní jachtař
aktívní jachtař

Příspěvekod martinptacek » čtv dub 02, 2015 10:29 am

to P-Sulc: To "ty" budu určitě já. Poznám to podle následujícího řetězce znaků, kterej sdělení předchází. Konkrétně jde o "to mptáček:" to je z agličtiny něco jako komu. mptáček je takový zkrácení z pohodlnosti. Dvojtečka je druh oddělení řetězce znaků kterej určuje pro koho to je, od samotné zprávy.

to Did: Očekával jsem, že se spustí serie nadávek jak je ta událost hrozná a že to zlehčuju. Zklamalo mě, že se to nestalo. Protože takový vyjádření podpory tohle téma potřebuje.
Anonym
účet uživatele zrušen
Reputace: 159

Příspěvekod Anonym » čtv dub 02, 2015 11:22 am

TEDA TA UDÁLOST JE TAK HROZNÁ A TY TO ZLEHČUJEŠ!!! :x :x :x

To co se stalo je opravdu nepříjemné a lítost nad zničeným majetkem přepadne jistě každého dobrého člověka, jachtaře dvojnásob. Každému kdo o něco přišel vlivem nepřízně počasí musí zatrnout. Jak ve Starých Splavech, tak všude jinde kde řádil silný vítr. Jenom snad kromě Chorvatska, kterým to někteří členové téměř přáli. Ale to je mimo toto vlákno.
Všímaví zajisté vidí že "mírnost" našeho zeměpisného pásma se pomaličku vytrácí. V rámci globálních změn se posouváme někam jinam. Na nárazové přívaly deště, povodně a také silné větry si budeme muset stále více zvykat.

Ovšem upozornění na to že se zde nepíše verzálkami toto sdělení nijak nedegraduje a je naopak naprosto v pořádku. Snad jenom forma upozornění mohla být mírnější, ale domácí vědí že já jsem ten poslední kdo by o tom mohl poučovat. :mad:
V pravidlech to přímo není a Sailorwlk to jako nováček nemusí vědět. No ale moderátor by třeba vědět mohl..... :shock:
sailorwlk
nováček na fóru
nováček na fóru
Kontaktovat uživatele:

v sobotu byla brigáda

Příspěvekod sailorwlk » ned dub 05, 2015 2:56 pm

v sobotu byla brigáda, lítali sekyry řinčeli pily a hučel bagr

http://www.zakormidlem.cz/mimoradna-bri ... vo-jezero/

Zpět na