BURZA-lodní příslušenství
Moderátoři: MARIS, vilma, Pepa
- Zdenda12345
- zkušený harcovník
- Reputace: 73
- Viky_CZ
- zkušený harcovník
- Reputace: 43
- Kontaktovat uživatele:
Maxiku, nic si z toho nedelej: Opela mam v servisu uz asi mesic, nekde to zere olej a nemůžou to nejak dat do kupy, Fiatu konci technicka a na novou nemůže, protože potřebuje vymenit nadrz na LPG a opravit predni napravu, tak jezdim Rapidem, kterymu jsem při vymene tesneni pod hlavou vydloubal kusy pistniho krouzku zatlucenyho ve spalovaku vedle ventilu, abych to mohl slozit a jelo to.
Ahoj packo, cesta mi nakonec vychází, mohl by jsi ze zkušeností doporučit kdy přijet? Stavuju se ještě jinde, pokud vyrazím velmi časně, zvládnu burzu i na desátou, ale netuším jak je to nutné. Zajímá mě ještě tak to otevírání, s odpoledním posezením nepočítám. Nikdy jsem tam nebyl tak mi jde spíše o neformální doporučení, co bys třeba jen za sebe vypíchnul?
- packa
- zkušený harcovník
- Reputace: 12
melo by platit to co je na pozvance-burza od 10-odemykaní od 13- jesli se to dodrží- netusim ale když dorazis na 11 tak by to mohlo byt akorat-ja taky dorazim až na 10
jeste prosba-dneska kamarad pri couvaní urazil lopatku na vrtuli na Selva Pirana (Yamaha) 8-8/4 tak kdyby nahodou ji nekdo mel volnou,,,,,
je to nejaka divna slitina-nevim jesli na to mam sahnout TIGem-mate nekdo zkusenost?
jeste prosba-dneska kamarad pri couvaní urazil lopatku na vrtuli na Selva Pirana (Yamaha) 8-8/4 tak kdyby nahodou ji nekdo mel volnou,,,,,

- libor.janko
- aktívní jachtař
- Reputace: 0
- Kontaktovat uživatele:
Re: BURZA-lodní příslušenství
Ahoj všem,
tak trošku na poslední chvíli jsem chtěl všechny pozvat na Otevírání Labe spojeného s Burzou lodního příslušenství. Více v přiloženém plakátu:

tak trošku na poslední chvíli jsem chtěl všechny pozvat na Otevírání Labe spojeného s Burzou lodního příslušenství. Více v přiloženém plakátu:

- pepabagi
- návštěvník fóra
- Reputace: 14
. . . . ještě bych pár věcí na prodej měl, ale letos mě to bohužel časově neklapne, škoda.
- PEPO
- pravidelný návštěvník
- Reputace: 13
Na forach s iným zameraním sa toho v bazachoch predáva-vymieňa kade čo..A tu?? No dokopy nič...Nikto nemá nič navyše čo by mu zavadzalo? Neverím

- lubenka
- návštěvník fóra
- Reputace: 5
Ahojte kamarati, neviete nahodou o niekom, kto predava lodny motor 4 takt, 20 az 25 hp, kratka noha,rucne riadenie? / na gumak/
Ak ano, prosim dajte mi vediet.
Ak ano, prosim dajte mi vediet.
- andrej
- pravidelný návštěvník
- Reputace: 8
Ahoj, mám na predaj
1. oporu sťažňa z Avar 26 tobago z nereze trubka 25 , je na nej aj držiak svetla , stav použité fabrická výroba cena 50€+ poštovné /dôvod predaja namontoval som novú ramu a opora zavadzá
2. kvalitný úplne NOVÝ pantograf na motor, s silonovou doskou a tlmičmi ktoré napomáhajú k zdvíhaniu. Je to veľmi pevný , masívny, kvalitný pantograf , z nereze, ešte nerozbalený , bola to neuvážená kúpa . Je vhodný na motor od 5-20hp po výmene tlmičov asi aj na väčší. Pôvodná cena bola 240€ bez poštovného/ mám aj doklad okúpe / .odpredal by som ho 200€+poštovné / poprípadne dohodou/ ,
3. Solárny flexibilný panel , starší , plne funkčný rozmer 42,5cm x 141cm USF -32 , za cenu 60€ + poštovné / dôvod kúpil som pevný veľký do rampy/
/
1. oporu sťažňa z Avar 26 tobago z nereze trubka 25 , je na nej aj držiak svetla , stav použité fabrická výroba cena 50€+ poštovné /dôvod predaja namontoval som novú ramu a opora zavadzá
2. kvalitný úplne NOVÝ pantograf na motor, s silonovou doskou a tlmičmi ktoré napomáhajú k zdvíhaniu. Je to veľmi pevný , masívny, kvalitný pantograf , z nereze, ešte nerozbalený , bola to neuvážená kúpa . Je vhodný na motor od 5-20hp po výmene tlmičov asi aj na väčší. Pôvodná cena bola 240€ bez poštovného/ mám aj doklad okúpe / .odpredal by som ho 200€+poštovné / poprípadne dohodou/ ,
3. Solárny flexibilný panel , starší , plne funkčný rozmer 42,5cm x 141cm USF -32 , za cenu 60€ + poštovné / dôvod kúpil som pevný veľký do rampy/
/