Výmena sviečok

Rady pro začínající jachtaře

Moderátoři: vilma, windward, Pepa

Maros
nováček na fóru
nováček na fóru
Reputace: 0

Výmena sviečok

Příspěvekod Maros » úte čer 14, 2016 5:59 pm

Hľadám človeka na výmenu sviečok na člne ukotvenom v prístave Šamorín -Čilistov, sviečky http://www.ebay.de/itm/6-x-NGK-BR6FS-ZU ... 1852412066, Motor: MerCruiser (USA), 4,3, Palivo: Benzín
na motorovú kajutovú loď Gama boat 610 s vozíkom a pomocným motorom. Loď má vstavaný motor Mercruiser 4.3 139kw. Dĺžka lode je 6,1m, šírka je 2,1m, ponor je 0,43m, výtlak je 1,353t. Loď je pre 6 osôb. Loď je stavaná pre rekreačné účely a hlavne pre rybolov. Má zabudované držiaky na udice 6ks, kompletné zaplachtovanie, prepravná plachta, dve kotvy a vynikajúci sonar Lowrance HDS8.
Je to môj prvý čln, prip. keby mi niekto ešte previedol skúšobnú jazdu.

honorár za prácu rešpektujem
Ďakujem

Maroš 0905 436 591 alebo mail profinity555@gmail.com
Přílohy
cln.jpg
copy
zkušený harcovník
zkušený harcovník
Reputace: 28
Kontaktovat uživatele:

Re: Výmena sviečok

Příspěvekod copy » čtv čer 23, 2016 2:47 pm

Maroš, ako si pochodil? Už máš po servise?
gugo
nováček na fóru
nováček na fóru
Reputace: 2

Příspěvekod gugo » čtv črc 28, 2016 8:25 pm

skoda ze to mam z ruky , sice jsem zelenac , ale svicky se menej na vsem stejne.
geus
zkušený harcovník
zkušený harcovník
Reputace: 40

Příspěvekod geus » čtv črc 28, 2016 8:55 pm

Jen nechapu když někdo chce vymenit blbe. Svicky tak pro jsou tam ty prupovidky o lodi kolik ma drzaku na pruty jak vypada kolik se na ni vejde lidi a navic svicky dokaze vymenit i slepej.
Lemon
pravidelný návštěvník
pravidelný návštěvník
Reputace: 43
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Lemon » čtv črc 28, 2016 9:53 pm

geus píše:Jen nechapu když někdo chce vymenit blbe. Svicky tak pro jsou tam ty prupovidky o lodi kolik ma drzaku na pruty jak vypada kolik se na ni vejde lidi a navic svicky dokaze vymenit i slepej.

Já mám informace rád, dělám servis telekomunikační techniky a občas mám popis závady "nejde" ! A tím to vadne. Nic o zařízení o konektivitě, o lokalitě - starej se. Na druhé straně třeba - "kontrolka třetí zprava bliká zeleně, občas červeně a na tom horním deklu, kde je samolepka UBNT je černej flek a krabička mi visí nad psacím stolem , a sňůra jde prodlužovákem do zásuvky až u televize naproti v místnosti." . Půlka zbytečností, ale uživatel je spisovatel , píše romány a nic mu technika neříká, takže to chápu.

Dotyčný asi nebude technicky moc zdatný ( vyměnit svíčky není až zas tak problém) a právě proto k tomu přistupuje tak , jak to popsal. Chce potencionálnímu technikovi přiblížit typ lodě aby ho třeba něco nepřekvapilo. Nakonec z toho obrázku a popisu lze hned opravdu usoudit co mě čeká... najít si třeba dokumentaci atd...
Určitě lepší než dotaz: " kdo mi vymění svíčky ? "
copy
zkušený harcovník
zkušený harcovník
Reputace: 28
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod copy » čtv črc 28, 2016 10:26 pm

kúpil prvú loď, a skopíroval text inzerátu.

Zpět na