Včasné varování přehřátí motoru
Moderátoři: vilma, Pepa, smike
-
- moderátor
- Reputace: 234
Re: Včasné varování přehřátí motoru
to znám. to je ten druhej systém se dvěma termostaty - nic pro mě. 

- geus
- zkušený harcovník
- Reputace: 40
To mame asi stejne. Ale pry je to motor caterpillar tak zkusit štěstí. U nich
- geus
- zkušený harcovník
- Reputace: 40
Už jsem se sice jednou ptalale závadu jsem ne odstranil. Takže prosba.mám rozvod 12 i 24v . 12 v pohodě,ale půlka budiku nejde a to tlak oleje a teplota. A ted nejde to proto ,ze tam původní majitel dal mezi ty plusy odpory 160R. Dva docela propouštějí,ale ty na olej a teplotu bouchnou. Na tvrdo jsem to propojil šroubem a ukazujkou jak maji. Tak jsem použil tu skleněnou pojistku na 5amper přidržel a ono to funguje a nic se nehreje ty odpory se hráli jak prase tak me zajímá proč tam někdo dal ty odpory nebude stačit tam dat nějakou pojistku., a do motohodin mi proud jde ale ne ukazují nevím kam jsou zapojené asi na altik je tam 24v
-
- moderátor
- Reputace: 234
Odporem zřejmě dělal ze 24V 12V. Proč ti to se šroubem nebo pojistkou neshořelo se docela divím. Dal bych všechny budíky kolem motoru 24 Voltový a by by klid.
Nebo na ty 12V dej rovnou napájení +12V od baterky. Přes nějakej spínač nebo relé honěné klíčkem, by to fungovalo samo.
Nebo na ty 12V dej rovnou napájení +12V od baterky. Přes nějakej spínač nebo relé honěné klíčkem, by to fungovalo samo.