halladin píše:A ještě drobná poznámka pro jachtařské návštěvníky Velkého Víru.
Pro přistání je rezervována nejvnitřnější část zátoky.
halladin píše:Nikdo kotevní místa nepronajímá, takže nikdo nemá důvot dělat rezervace
Tak jak to je

Moderátoři: vilma, Pepa, david

halladin píše:A ještě drobná poznámka pro jachtařské návštěvníky Velkého Víru.
halladin píše:Nikdo kotevní místa nepronajímá, takže nikdo nemá důvot dělat rezervace

Jirka_TEC_Tce píše:halladin píše:A ještě drobná poznámka pro jachtařské návštěvníky Velkého Víru.
Tak jak to je
Nikoliv rezervace konkrétních míst. ŠpaTNĚ JSEM SE VYJÁDŘIL. sORRY.

Charlie píše:Co si na Orlíku půjčujete lodě, mají vůbec ve výbavě kolík, kladivo a kotvu?

Teď tam budu od pátku do neděle s vlajkou JI.

JaOCZ píše:Jak je videt na Orliku? Slapy u hraze docela slusne, na sose sv. Jana Nepomuckeho cca 4 m.
protože voda jde porad dolu, v nedeli pry pojede vytah naposled podle SPS, ted tu pekne leje tak se modlim, aby to spadlo i nekde na jihu
Clouseau píše:JaOCZ píše:Jak je videt na Orliku? Slapy u hraze docela slusne, na sose sv. Jana Nepomuckeho cca 4 m.
No, to by nám mohl říct shooter - jak hluboko jsi pro tu kotvu byl a jak daleko tam cca bylo vidět?
Já když byl minulý týden na Spálence, tak nahoře bylo vidět úžasně - tak tři metry, možná i víc.
Dole, u hájovny v 22 metrch to bylo horší..tak dva :

Charlie píše:No nevím, bez kotvy si to moc nedovedu představit, mám cca 10kg danfort a dobré, se závažím jsem to zkoušel, ale loď si ho tahala po dně jak potřebovala. A být na noc bez kotvy, no není nic lepšího než narážet kýlem do dna
Odesláno z mého D6503 pomocí Tapatalk
, klidně na Orlíku používej danforta

, ale zase to bylo na kraťasy a triko. I koupačka proběhla. Cestou zpátky jsme takeláží sbírali vlákýnka babího léta, které vlály několik metrů za loď
Plachetnice jsme potkali dvě, motoráků na prsty jedné ruky.

Kolem 11 přestalo pršet, udělalo se "azůro", ale vítr nepolevil. Z plánovaného jeřábování sešlo, tak jsme trochu porovnali, co vítr napáchal v marině, rozřezali padlou vrbu a udělali si procházku.
V občaseném dešti a s kulichem, ale krásné. Takový tréning na balt...

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host