Plavba na Maltu z Italie pres Pula, Dubrovnik, Brindisi, Sicilie
-
- nováček na fóru
- Reputace: 0
- Kontaktovat uživatele:
Plavba na Maltu z Italie pres Pula, Dubrovnik, Brindisi, Sicilie
Planuji v cervenci 2018 se vydat s moji pritelkyni a 13m plachetnici po Jadranu dolu a na Malte pobyt nejaky cas a nekdy v zari zase nazpet na sever Italie neb tam mam pristav a taky dopravu do CZ. My jsme par mirne pres 60 se spoustou volneho casu. Na lodi mame dve doppel-kabinen volne, tzn. 4 spolucestujici (max 6 man). Moje pritelkyne neni zrovna nadana ridicka a na me samotneho je takova cesta take dost narocna. Radi bychom teda pribrali dalsi spolucestujici na tuto "oneway" cestu. Moznost pristoupit nebo vystoupit je po cele ceste, samozrejme po presnejsi dohode. Zajimava by byla i plavba vice lodi. (s tim ale nemam zkusenosti) Naklady na plavbu: 100€ na tyden a osobu plus podil na bordkasse. Jachtari odolni morske nemoci a s min. zkusenostma jsou vitani.
Re: Plavba na Maltu z Italie pres Pula, Dubrovnik, Brindisi, Sicilie
Ahoj,
nabidka zni lakave. Meli bychom s manzelkou zajem o celou plavbu na Maltu, eventuelne jeste cca tyden jachteni nebo pobytu na Malte. Oba jsme skipperi s licenci MD CR. Ja mam B a manzelka C. Posli mi prosim kontakt na muj e-mail: yacht-electro@seznam.cz a ja ti sdelim o nas podrobnejsi info.
nabidka zni lakave. Meli bychom s manzelkou zajem o celou plavbu na Maltu, eventuelne jeste cca tyden jachteni nebo pobytu na Malte. Oba jsme skipperi s licenci MD CR. Ja mam B a manzelka C. Posli mi prosim kontakt na muj e-mail: yacht-electro@seznam.cz a ja ti sdelim o nas podrobnejsi info.
zdravím, pošlete mi bližšie info? Dik 

Ahoj oběma,
jsem 68 letý jachtař se zkušenostmi a licencí B a měl bych zájem o celou plavbu na Maltu, je-li ještě aktuální nabídka. Prosím o podrobnosti - termín odplutí a předpoklad doplutí, složení posádky, základní vybavení lodě.
Díky předem za info.
Jan Morava
jsem 68 letý jachtař se zkušenostmi a licencí B a měl bych zájem o celou plavbu na Maltu, je-li ještě aktuální nabídka. Prosím o podrobnosti - termín odplutí a předpoklad doplutí, složení posádky, základní vybavení lodě.
Díky předem za info.
Jan Morava
-
- nováček na fóru
- Reputace: 0
- Kontaktovat uživatele:
Nabidka uz neni aktualni. Skipper