Máte někdo zkušenosti s půjčováním lodí na Krétě? Yachtnet se mě rovnou snažil přesměrovat na jinou plavební oblast, od Zindulky zmínili, že by se mohli zkusit něco poptat, ale online charter nemají. Našel jsem jen něco málo od (pro mě) neznámé firmy happycharter...
Kolegové spoluplavci by letos rádi pluli z Kréty na Karpathos a zpět.
Kréta
Moderátoři: vilma, Pepa, smike
- veselyroman
- pravidelný návštěvník
- Reputace: 14
- Angerthas
- návštěvník fóra
- Reputace: 3
Re: Kréta
Taky jsem měl podobný plán, nakones jsme se přesunuli se startem na Kos. Ale z doby hledání - kontaktoval jsem pár charterovek které jsem našel přes web a reagovali mi poměrně vstřícně z http://www.blusailing.gr/en/. Nabídli mi Elan 434 na konec října za 2100€ - žádná láce.
- kapo
- aktívní jachtař
- Reputace: 39
My jsme to vyřešili tak ,že jsme vzali loď v Aténách, udělali jsme nonstop Atény - Kréta , mám dojem že to bylo 152 nm,bylo to na podzim foukalo Meltémi ,za 22 hodin jsme byli na Krétě
.

- veselyroman
- pravidelný návštěvník
- Reputace: 14
Díky oběma za reakci.
kapo píše:My jsme to vyřešili tak ,že jsme vzali loď v Aténách, udělali jsme nonstop Atény - Kréta , mám dojem že to bylo 152 nm,bylo to na podzim foukalo Meltémi ,za 22 hodin jsme byli na Krétě.
Za to zpět to trvalo 22 dní.

- kapo
- aktívní jachtař
- Reputace: 39
Přes Santorini, Ios , Kythnos zpět a v pátek večer jsme byli zpátky. Ale Santorini - Kythnos jsme jeli zase nonstop jen na Iosu jsme pojedli, dali kafé ,koupačku a pokračovali dál. Na Krétě jsme den ztratili opravou rolrefu. Bylo to krásné ale náročné