Ahojte
Môj motorový čln Hellwig Triton TS je na predaj. Rozhodol som sa takto kvôli tomu, že nemám na ňu čas. Keď sa dostanem k vode ťahá ma to viac do kajaku.
Popis:
Loď je v pôvodnom a vo veľmi zachovalom stave. Garážovaná. Teleso je zdravé s pôvodným Gelcoatom.
Čelné sklá sú bezpečnostné, tónované a stred je otvárateľný, čo sa cení hlavne pri pristávaní k brehu.
Hliníková benzínová nádrž 50l je vpredu, tankuje sa ako do auta. Olej sa primiešava automaticky. Nádrž na olej je vzadu. Trimaranový trup zabezpečuje veľa priestoru pre posádku. Sedačky sú rozkladacie, dvaja ľudia sa vyspia v lodi.
Pridám kompletnú povinnú výbavu, zakrývaciu plachtu, prevoznú plachtu. Loď má kompletnú Cabrio strechu aj s bočnými dieľmi. Na palube je kvalitný Sonar HUMMINBIRD PiranhaMax 4. Všetky budíky sú funkčné. Loď má aj pozičné osvetlenie.
Motor je spoľahlivý v dobrej kondícii. Má elektrohydraulický trim. V roku 2014 bola celá palivová sústava menená aj s filtrami. Taktiež sa vymenili všetky guferá v prevodovke. Môžem ukázať fotodokumentáciu. Vodné čerpadlo je zánovné, mám aj rezervný impeller.
Príves je tiež v skvelej kondícii, kompletne nová elektrika, osvetlenie, prípojna hlava a nastaviteľné podpery pod loď.
Loď je v peknom zachovanom a hlavne originálnom stave. Krásný a zriedkavý youngtimer z dieľne Hellwigu. Vlastníme ju 10 rokov. Celý čas stála pod prístreškom. Predávame ju do dobrých rúk pre nedostatok času. Viac info SS.
Parametre loď:
- Výrobca: German Craft Xanten
- Typ: HELLWIG TRITON TS
- Platnosť lodného osvedčenia: 01.06.2027
- Dĺžka Lmax: 4,65 m
- Šírka Bmax: 1,65
- Výška boku: 0,83
- Max výška: 1,16
- Ponor: 0,33/0,75
- Voľný bok: 0,50
- Nosnosť: 400 kg
- Hmotnosť: 400 kg