Elektronické mapy NauticPath anebo raději Navionics?

Mapy námořní, řek a kanálů + odkazy ke stáhnutí. Ale také požadavky na hledané mapy. Třeba je někdo má.

Moderátoři: vilma, windward, Pepa

janekz
návštěvník fóra
návštěvník fóra
Reputace: 1
Kontaktovat uživatele:

Elektronické mapy NauticPath anebo raději Navionics?

Příspěvekod janekz » čtv kvě 29, 2008 9:41 am

Do plotteru Lowrance LMC-527df je možné použít mapy NauticPath či Navionics. NauticPath http://www.lowrance.com/en/Products/Map ... rnational/ jsou zřejmě mapy Lowrance a znám je z Norska, tam se mi zdály dost dobrý. Jsou taky výrazně levnější než Navionics.

Bohužel jsem nikde na netu nenašel nějaké srovnání či uživatelské reference, jen samé kecy výrobců, že jako "the best of the best" (a hledám už několik dní). Chci NauticPath koupit a nerad bych se v létě tloukl do hlavy, že jsem měl připlatil za Navionics.

Dokážete někdo porovnat mapy NauticPath vs Navionics (resp. vs BlueChartAtlantic Garmin či jiné)?

Díky, Janek
hanes
návštěvník fóra
návštěvník fóra
Reputace: 1

Příspěvekod hanes » čtv kvě 29, 2008 10:23 am

Používám Garmin BlueChart a pro Chorvatsko jsou tyto mapy naprosto dokonalé. Garmin bere podklady od Chorvatského geografického úřadu které slouží i pro tištěnou verzi Male Karte. V současné verzi 9.5 byly doplněny podrobné mapy marín a přístavů včetně mol, přípojek na vodu a elektřinu, prostě supr.
Co vím tak Baharis má velmi dobré zkušenosti s přesností a podrobností BlueChart v oblasti Řecka a Itálie.

Zpět na