Volvo Ocean Race Game
Moderátoři: MARIS, vilma, Pepa
Prezident: No, přeju vám aby to vyšlo. Ale zase až tak tomu nevěřím. Dělá to nad Papuou takový vír, ale mezi Ní a Austrálií to dělá tišiny a zase protivítr.
Rady66: Věř tomu že Adriana a Aldabra vědí co dělají. Už jich známe - vykuky.
Vy tam nahoře máte podle mě daleko více šanci než klucí papuánci.
Co se týká mé cesty, já jsem dost v ...... Nečekal jsem, že to počasí až tak vyjde a že začnu nabírat takovou ztrátu. Ale plán už musím dovézt až do konce. Jinak bych nezjistil, jaký byl.
Rady66: Věř tomu že Adriana a Aldabra vědí co dělají. Už jich známe - vykuky.
Vy tam nahoře máte podle mě daleko více šanci než klucí papuánci.
Co se týká mé cesty, já jsem dost v ...... Nečekal jsem, že to počasí až tak vyjde a že začnu nabírat takovou ztrátu. Ale plán už musím dovézt až do konce. Jinak bych nezjistil, jaký byl.
Ad Vysledky
Pos - celkove poradi
Overall - soucet vysledku pate etapy (povinna) a nejlepsiho vysledku z predchozich etap (ostatni se zatim skrtaji).
Ad strategie
Vychod Papuy bych ja na trase mit nechtel. To uz je mozna mit lepsi v planu zapad toho ostrova.
Zajimave je, ze vetsina lodi z tech co mam v pratelich, ma svoji hlavu a nenasledova Ariadnu a jsou zapadneji a jizneji nez ja.
Ad Cape Horn - Rio - na strankach realneho zavodu vzpominali jak v jednom rocniku lode co prijely pozde ke Cape Horn celo predjely volbou trasy dale od pobrezi.
Pos - celkove poradi
Overall - soucet vysledku pate etapy (povinna) a nejlepsiho vysledku z predchozich etap (ostatni se zatim skrtaji).
Ad strategie
Vychod Papuy bych ja na trase mit nechtel. To uz je mozna mit lepsi v planu zapad toho ostrova.
Zajimave je, ze vetsina lodi z tech co mam v pratelich, ma svoji hlavu a nenasledova Ariadnu a jsou zapadneji a jizneji nez ja.
Ad Cape Horn - Rio - na strankach realneho zavodu vzpominali jak v jednom rocniku lode co prijely pozde ke Cape Horn celo predjely volbou trasy dale od pobrezi.
Jižňáci spoléhají na božský vánek, který je posune podél severního pobřeží směrem na východ, kam se my pracně pachtíme. Já nevím jak to vyjde, to opravdu ukáže až dole. Čert ví. Připadá mě, že optimální trasu zvolilo současné čelo, pronásledované malou skupinkou našich. Vidíte ale, že před sebou máte shluk malých ostrůvků?
A když vidím Alffa, jak se žene směr Panamský průplav (vtipná myšlenka), řekl ti už někdo, že Cape Horn se musí plout levobokem???
Jinak vám můžu říct, že se zatím vůbec nebavím. Ještě tak 14 dní se vláčet nekonečnýma pláněma pořád stejným počasím. Je to nezáživné (to počasí), nudí mě to a kdyby to nebyla etapa povinná, snad bych to snad i vzdal.
Někde v hloubi duše si ale říkám, jestli to není tím, že se už tři dny propadám v pořadí a nejde s tím nic udělat. Už se bojím kliknout na "PLAY", o kolik desítek/stovek/tisíc jsem se od minule zase propadl.
Je to silně deprimující.
A když vidím Alffa, jak se žene směr Panamský průplav (vtipná myšlenka), řekl ti už někdo, že Cape Horn se musí plout levobokem???
Jinak vám můžu říct, že se zatím vůbec nebavím. Ještě tak 14 dní se vláčet nekonečnýma pláněma pořád stejným počasím. Je to nezáživné (to počasí), nudí mě to a kdyby to nebyla etapa povinná, snad bych to snad i vzdal.
Někde v hloubi duše si ale říkám, jestli to není tím, že se už tři dny propadám v pořadí a nejde s tím nic udělat. Už se bojím kliknout na "PLAY", o kolik desítek/stovek/tisíc jsem se od minule zase propadl.
Je to silně deprimující.

tak s tim souhlasim ..taky jsem jel jiznejsi cestou protoze pro me v tu chvily byla vyhodnejsi ale i kdyz jsem se pohyboval kolem 400 mista tak jsem radeji trosku otocil kormidlem smerem k care a od te doby se propadam v umisteni
( aktualne 4827 ) ale jet dale na jih by byla sebevrazda protoze pres ty rovnikove tisiny bych se kolem ostrovu probijel vecnost a jelikoz je pred nama jeste 11000 mil tak nejakej matchracing jak u inshoru nema smysl
dulezite je se drzet sve strategie a neridit se tim ze predpoved na 36 hodin dava lepsi vitr nejake jine skupine protoze kazdej ma chvilku vice ci mene vetrno ...samozrejme bych by radeji kdybych toho vice mel ja 
( aktualne 4827 ) ale jet dale na jih by byla sebevrazda protoze pres ty rovnikove tisiny bych se kolem ostrovu probijel vecnost a jelikoz je pred nama jeste 11000 mil tak nejakej matchracing jak u inshoru nema smysl
dulezite je se drzet sve strategie a neridit se tim ze predpoved na 36 hodin dava lepsi vitr nejake jine skupine protoze kazdej ma chvilku vice ci mene vetrno ...samozrejme bych by radeji kdybych toho vice mel ja 
- Bilardos
- aktívní jachtař

- Reputace: 4
Také si mi líbí pozice současné špičky (ta servernější parta), ale za pár hodin to může být všechno jinak. Třeba Ariadna se spouští dolů, ale Aldabra se drží nahoře.
Jak psal Baharis, nebylo to moc dobré a několik dní se propadalo, ale aktuálně se už ukazuje to krásné slůvko "gained" a i když jsou to jen jednotky až desítky, tak hned je lepší nálada
Jak psal Baharis, nebylo to moc dobré a několik dní se propadalo, ale aktuálně se už ukazuje to krásné slůvko "gained" a i když jsou to jen jednotky až desítky, tak hned je lepší nálada
- designer
- zkušený harcovník

- Reputace: 0
- Kontaktovat uživatele:
Baharis píše: shluk malých ostrůvků?
Je to silně deprimující.
o deprimujícím působení shluku malých ostrůvků mi chvilku vyprávěj...
ty si propadneš o umolousanejch 16k a hned máš depresi, já někdy v 5 ráno nabořím šutr, spadnu o 35k a? To bych se měl už věšet.Nebo taková wavelet - zdeprimovanej kapitán, hlídka odsouzená k smrti (myslím, že šla po prkně), a nestěžuje si

Nebejt těch stopek, plácali by jsme se teď někde na prvním místě a to byla strašná otrava
Nevím jak to okolo něj vypadá, ale líbí se mi jak jede sonolento, možná i trošku přispěl k ariadnově sestupu, ti nahoře nejspíš čekají na ideální sestup přes ty stálý (myslím pasátní) větry. Každopádně dobře vědí kde jsou a proč.
Nevím jak to okolo něj vypadá, ale líbí se mi jak jede sonolento, možná i trošku přispěl k ariadnově sestupu, ti nahoře nejspíš čekají na ideální sestup přes ty stálý (myslím pasátní) větry. Každopádně dobře vědí kde jsou a proč.
- maty
- návštěvník fóra

Bilardos píše:Také si mi líbí pozice současné špičky (ta servernější parta), ale za pár hodin to může být všechno jinak. Třeba Ariadna se spouští dolů, ale Aldabra se drží nahoře.
Když už jsme u toho,co to je "gained"?
To se taky muže někomu objevit? Já to už snad ani nepoznám,až se mi to tam napíše

- mpako
- návštěvník fóra

Panove, (mozna damy?)
komu se nelibi tento smer muze nasledovat Amundsena a jet k Riu opacne. Poslal jsem tam nasi opustenou treti lod a proste doufam ve vetsi srandu. Kdo chce muze se pridat do grupy "Amundsen Tribute Race" jede se na vitr tam kam jezdi jenom ledoborce...
zatim je nas asi 50 ale prvni u Ria dostane tricko a mozna model V7O.
modely mam dva, tricek obecnych spoustu ALE co ta vyzva?
komu se nelibi tento smer muze nasledovat Amundsena a jet k Riu opacne. Poslal jsem tam nasi opustenou treti lod a proste doufam ve vetsi srandu. Kdo chce muze se pridat do grupy "Amundsen Tribute Race" jede se na vitr tam kam jezdi jenom ledoborce...
zatim je nas asi 50 ale prvni u Ria dostane tricko a mozna model V7O.
modely mam dva, tricek obecnych spoustu ALE co ta vyzva?