Samozřejmě je otázkou co ti vlčáci ve předu. Stále mi vrtzá hlavou odkud berou informace o počasí, které příjede, nebo jsou to meteorologové a umějí předvídat a předpovídat pohyb mas.
Co se týče předpovědi, Ugrid načtený po 6:30 a 18:30 a zobrazený na 9:00 a 21:00 odpovídá větrům, které příjdou ve hře. Jenže tam se dá načíst maximálně týden a větry v delší předpovědi se mění i tady. Chce to meteorologa. Není tu nějaký?
Dnes v noci když jsem se vrátil ze služebky jsem byl trochu překvapen. S Ponožkou se honíme již asi týden on je vždy troch vepředu, manželka měla za úkol včera v 11 a 23 nastavit kurz podle něj. Ve 3 ráno jsem se dostral ke compu a Ponožka nikde, normálně se vypařil??? Našel jsem ho až při absolutním přiblížení. Byli jsme v zákrytu.
A ještě něco k pobavení a pro zlepšení nálady: Výkřik manželky včera v 11:11 hod: "Počkej teď nemůžu musím nastavit kurz na Ponožku"

.zeptam se tedy polopate.kazda brana ,dvere,vrata atd maji vetsinou futra.jedno futro vidim ,to je boje na NZ,ale kde je sakra to druhe,na severnim polu?