Staneme se společně jako -jachtig info- sponzory D. Křížka ?
Moderátoři: MARIS, vilma, Pepa
Já se domnívám, že založení účtu je ten nejmenší technický úkon.
Bylo by asi dobré zjistit nejprve nejmenší částku, jež by vedla ke kýženému cíli a zároveň byla přijatelná pro příjemce.
Pro vaši orientaci, v každém vlákně po 25 příspěvcích automaticky naskočí další stránka vlákna.
Tedy, jedna stránka 25 příslibů x 100,-Kč = 2500,-Kč
Soudím, že nic nebude zmeškáno tím, že tomu dáme ještě trochu čas.
Pepa
PS jak vidíte, můj příspěvek je první na straně dvě tohoto vlákna.
Bylo by asi dobré zjistit nejprve nejmenší částku, jež by vedla ke kýženému cíli a zároveň byla přijatelná pro příjemce.
Pro vaši orientaci, v každém vlákně po 25 příspěvcích automaticky naskočí další stránka vlákna.
Tedy, jedna stránka 25 příslibů x 100,-Kč = 2500,-Kč
Soudím, že nic nebude zmeškáno tím, že tomu dáme ještě trochu čas.
Pepa
PS jak vidíte, můj příspěvek je první na straně dvě tohoto vlákna.
- geronimo
- zkušený harcovník
- Reputace: 201
- Kontaktovat uživatele:
Jsem vlice potěšen Vaším ohlasem (byl jsem dnes služebně v SRN a nemohl jsem na internet) . Už jsem v kontaktu s Davidovo managerem (David trénuje ve Slovinsku).
Zítra budu vědět číslo účtu a další podrobnosti o sledování rostoucí částky na něm
.
Částka 100,-Kč není povinná, kdo chce může dát více. Oslovte i kamarády v klubech
(můj kolega v práci, ač nejachtař, také 100 pošle), ať to není jen plácnutí do vody.
Zítra budu vědět číslo účtu a další podrobnosti o sledování rostoucí částky na něm

Částka 100,-Kč není povinná, kdo chce může dát více. Oslovte i kamarády v klubech
(můj kolega v práci, ač nejachtař, také 100 pošle), ať to není jen plácnutí do vody.
- frantapastika
- nováček na fóru
- Reputace: 0
- vilma
- moderátor
- Reputace: 46
Děkujeme za Vaši snahu podpořit Davida Křížka a reklamu našeho portálu.
Stávající topik bude uzavřen do doby projednání přesných transparentních podmínek celé akce.
Děkujeme za pochopení
V sekci AKCE je založeno hlasování, kde se mohou další zájemci vyjádřit, zda o podobnou aktivitu mají zájem a finančně ji podpoří. Dosavadní zájemci ať neklikají, budou přičteni k výsledku. Hlasování slouží pro odhad rozměrů celé akce.
Děkujeme za Vaši vstřícnost !
Stávající topik bude uzavřen do doby projednání přesných transparentních podmínek celé akce.
Děkujeme za pochopení
V sekci AKCE je založeno hlasování, kde se mohou další zájemci vyjádřit, zda o podobnou aktivitu mají zájem a finančně ji podpoří. Dosavadní zájemci ať neklikají, budou přičteni k výsledku. Hlasování slouží pro odhad rozměrů celé akce.
Děkujeme za Vaši vstřícnost !
- Libor
- bez hodnocení
- Reputace: 191
- Kontaktovat uživatele:
kecemis píše:Stejne jako Martin88 rad podporim oba 2 projektyjen to cislo uctu porad nikde nevidim
Účet je uveden na hlavní straně v aktualitách a tady ještě jednou:
Akce "jachting.info pro Davida+" peníze můžete zasílat na číslo účtu : 122716672/0300 variabilní symbol: 55555
Zdůrazňuji ten variabilní symbol 5 x 5 !!
Podle toho pozná David+, že je to od lidí z tohoto portálu.
Detaily i vše ostatní Vám sdělí geronimo, který s touto aktivitou zde přišel a portál ji přirozeně podporuje.
Start zatím není jistý, případné využití peněz na startovné nám jistě David+ sdělí, sám nebo prostřednictvím svých zástupců.
Takže směle do toho.
- samoliter
- účet uživatele zrušen
David Křížek má krásného koníčka, jachting. Ale co kdyby si na provoz tohoto finančně náročného koníčka vydělal prací ? Když slyším o sbírce na provoz jeho koníčka, účast v závodě, tak si spomenu na starou českou písničku: Ručičky nebojte se, vy makat nebudete....
Můžete klidně podporovat Křížka, ale mne je milejší za tu stovku něco koupit dětem, než ji dávat nějakému netáhlu. samoliter.
Můžete klidně podporovat Křížka, ale mne je milejší za tu stovku něco koupit dětem, než ji dávat nějakému netáhlu. samoliter.
- zdendaSzER
- návštěvník fóra
Re: Staneme se společně jako -jachtig info- sponzory D. Kříž
geronimo píše:Závodník David Křížek dostal nabídku na účast v závodě profesionálních dvojic Solidaire de Chocolate, který se startuje již 18. října. Závod dlouhý 5000 námořních mil vede z Francie do Mexika a jede se na nádherných lodích třídy Class 40. Kapitánkou dvojčlenné posádky by měla být hvězda oceánského jachtingu Liz Wardley, která se proslavila zejména na lodích Figaro a v závodě Volvo Ocean Race. Hlavním sponzorem je firma SOJASUN. David shání min. 30 tis. €, aby doplnil rozpočet. Sponzor tak získá více než 1/3 reklamní plochy. Za 50 tis. € to bude již celá polovina. V případě zájmu volejte ihned.
Tak mně napadlo, je nás tu 3900 registrovaných, když dá každý 100,- Kč, tak má JI na lodi alespoň kousek plochy na vlajku JI co říkáte složíme se ?
Určitě jdu do toho!
- Strycek_Bidlo
- zkušený harcovník
- Reputace: 8
- Kontaktovat uživatele:
Myslím že David si z koníčka udělal zaměstnání, což je moc pěkné řešení
Kromě toho jestli jsem to pochopil správně, tak my mu nepřispíváme na cestu.
My si kupujeme kus reklamní plochy na jeho lodi, kam se dá logo Jachting.info.

Naposledy upravil(a) Strycek_Bidlo dne pon zář 14, 2009 3:22 pm, celkem upraveno 1 x.
- vilma
- moderátor
- Reputace: 46
Strycek_Bidlo píše:Myslím že David si z koníčka udělal zaměstnání, což je moc pěkné řešení![]()
Dle mého infa t.č., toto bohužel nebylo dohodnuto, ani žádná jiná forma protihodnoty ze strany davida křížka, čili nejedná se o klasický sponzoring, kde je něco za něco, k dnešnímu dni platí pouze to, že portál jachting. info podpořil (tím že ji zde uveřejnil) geronimovu prosbu o finanční výpomoc pro davida křížka, jehož účast na závodě je t.č. nejistá, páč se asi nepodaří shromáždit dostatečné množství financí.
Tolik co vím v tuto cchvíli já, více a podrobněji vás jistě bude informovat geronimo, je to nyní především "jeho akce".
Naposledy upravil(a) vilma dne pon zář 14, 2009 5:38 pm, celkem upraveno 1 x.
- Dvojka
- pravidelný návštěvník
- Reputace: 97
Libor píše:Jdu do toho s Vámi pod heslem
"Národ sobě a jachting.info pro Davida"
100 není dnes ani pomalu 1 oběd. .....
Tak nevím, ale dle výše uvedeného se jedná o podporu JI (JI dlužím minimálně za skvělé rady a informace) - tak jak to je? Mimochodem, na webu Davida+ je tato forma zviditelnění zcela dopodrobna popsána.
- Libor
- bez hodnocení
- Reputace: 191
- Kontaktovat uživatele:
Portál byl požádán o podporu ve smyslu uveřejnění hlasování / průzkumu kdo je ochoten přispět. A zveřejnění celé akce sbírky na Davida.
Dobrou věc podporujeme.
Nicméně výše zmíněný příspěvek jsem psal za svou osobu. Doufám, že mohu zde vystupovat jako každý jiný uživatel
Heslo byla parafráze na Národní divadlo, přišlo mi to podobné. I když tímto asi zavádějící, že jsme to jako vymysleli a zorganizovali....
Myslel jsem, když se tímto angažují lidé z jachting.info.
Pokud by to byla akce portálu, napsal bych něco jako portál se rozhodl přispět na start Davida+ ...... a rozhodl se na něj vybrat v dobrovolné sbírce.....
A bude to takto a takto, účet je.....
Tímto každý podpoří Davida+, ne portál.
Až budeme dělat sbírku třeba na provoz portálu (i to zde již zanělo), zveřejníme to. A pokud něco dlužíš portálu, potom mu to můžeš vrátit.
PS co je na webu Davida?
Já tam jen vidím, že investor získá za 50 000,-EUR 50% plochy. Což je 1 000,-EUR za 1 %.
U nás těžko vybereme 400 000,-Kč (kdyby každý dal 100), což je nějakých 15%.
Pokud se zde najde stovka lidí, bude ta plocha v řádu jednotek procent.
Navíc nebyla podpsána řádná smlouva o sponzoringu (nutná pro takovou věc), nicméně bylo ústně přislíbeno něco za to, nějaké umístění něčeho.
Bohužel to vypadá, že to ani na plochu velikosti vlajky nebude stačit...
Tolik tedy za mě. A protože si myslím, že David propaguje Česko a český jachting dobře, rozhodl jsem se za sebe také přispět. To je vše.
Dobrou věc podporujeme.
Nicméně výše zmíněný příspěvek jsem psal za svou osobu. Doufám, že mohu zde vystupovat jako každý jiný uživatel

Heslo byla parafráze na Národní divadlo, přišlo mi to podobné. I když tímto asi zavádějící, že jsme to jako vymysleli a zorganizovali....
Myslel jsem, když se tímto angažují lidé z jachting.info.
Pokud by to byla akce portálu, napsal bych něco jako portál se rozhodl přispět na start Davida+ ...... a rozhodl se na něj vybrat v dobrovolné sbírce.....
A bude to takto a takto, účet je.....
Tímto každý podpoří Davida+, ne portál.
Až budeme dělat sbírku třeba na provoz portálu (i to zde již zanělo), zveřejníme to. A pokud něco dlužíš portálu, potom mu to můžeš vrátit.
PS co je na webu Davida?
Já tam jen vidím, že investor získá za 50 000,-EUR 50% plochy. Což je 1 000,-EUR za 1 %.
U nás těžko vybereme 400 000,-Kč (kdyby každý dal 100), což je nějakých 15%.
Pokud se zde najde stovka lidí, bude ta plocha v řádu jednotek procent.
Navíc nebyla podpsána řádná smlouva o sponzoringu (nutná pro takovou věc), nicméně bylo ústně přislíbeno něco za to, nějaké umístění něčeho.
Bohužel to vypadá, že to ani na plochu velikosti vlajky nebude stačit...

Tolik tedy za mě. A protože si myslím, že David propaguje Česko a český jachting dobře, rozhodl jsem se za sebe také přispět. To je vše.
- geronimo
- zkušený harcovník
- Reputace: 201
- Kontaktovat uživatele:
Nikdo z nás určitě nečeká, že se mu zaslaná stokoruna nějak vrátí nebo dokonce namnoží,
nikdo také netuší, jaká částka se nakonec vybere (může to být 5 nebo 50 tisíc) na startovné to asi nebude, takže by David dal několik variant jak s nimi rozumě naložit a ve fóru JI by se o tom mohlo hlasovat. Samozřejmostí by byla Davidova reciprocita JI.
Podrobnosti se dohodnou hned, jak se David vrátí do ČR.
nikdo také netuší, jaká částka se nakonec vybere (může to být 5 nebo 50 tisíc) na startovné to asi nebude, takže by David dal několik variant jak s nimi rozumě naložit a ve fóru JI by se o tom mohlo hlasovat. Samozřejmostí by byla Davidova reciprocita JI.
Podrobnosti se dohodnou hned, jak se David vrátí do ČR.