ORVAS Split

Varování před údajně špatnými firmami, špatné zkušenosti atd.

Moderátoři: vilma, Pepa, david

hastrmank
návštěvník fóra
návštěvník fóra
Reputace: 0

ORVAS Split

Příspěvekod hastrmank » ned pro 09, 2007 11:41 am

Chorvatská chartrovka ORVAS ve Splitu. Přijeli jsme do mariny asi tak kolem šesté. Objednaná loď nepřipravena, to je špinavá, bez prádla. Když jsme se ohlásili tak teprve tam nesli prádlo, ale co hlavního začali opravovat kotevní naviják nebo rolfok, nechtěli nás k tomu vůbec pustit. Po delším dohadování řekli že mají na reklamaci 48 hodin podle smlouvy. Loď jsme nepřevzali.Chování vedoucího nebo majitele nebylo taky zrovna ukázkové, setkal jsem s už s lepším přístupem k platícím zákazníkům.
TomasJel
návštěvník fóra
návštěvník fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod TomasJel » ned led 03, 2010 2:37 pm

.... musím říct, že mne příspěvek dost zaráží, protože s Orvasem jsem jel již několik zkrácených jarních termínů a naopak služby, ochota a operativnost last minute byla vždy perfektní,...
snad mne nepostihne něco podobného,... ikdyž chybějící ložní prádlo, částečné vybavení atd,.. už ani neberu jako problém, spíše jako běžnou rutinu při check-inu,...
Krizak
nováček na fóru
nováček na fóru

Orvas červen 2010

Příspěvekod Krizak » pát črc 02, 2010 1:58 pm

S Orvasem relativně spokojenost (červen 2010). Loď měla být oficiálně k převzetí až v 17h, nakonec jsme ji měli už v 15h uklizenou se vší výbavou a mohli jsme vyplout.....zapomněli na crewlist, který nám vezli člunem pár set metrů od maríny....dokonce dvakrát, protože tam poprvé vytiskli o 2 jména méně.....

Zpět na