A budu zinkovat,ne natírat,eventuelně zkusím,co by si řekl za nerez 
Moderátoři: vilma, Pepa, smike

šablonu na kormidlo jsem už vytvořil,teď ještě káču! Zatím jsem dolaminoval poslední vrstvu,a teď připravit pod barvu,ještě něco málo tmelení,pak stříkací tmel. Ale ještě musím udělat vnější kýl. Původní byl z jednoho kusu,ale to jsem rovnou věděl,že neohnu! Tak jsem si nechal uříznout tři latě po 5 mm,že ho udělám lepený.
přez weekend jsem ženě do vany ty latě namočil,včera jsen je vyndal,vzal horkovzdušnou pistoly,a ohýbal

Vytmeleno,zatím 2x nátěr FERMEŽOVOU barvou! Říkal jsem si,že co nejvíc to půjde, dodržím staré postupy( je to vopruz,jednu vrstvu nechávám schnout týden!) Pravda ale je, že tím jak barva pomalu schne nádherně se vpila do dřeva.První vrstvu jsem hodně naředil,místo penetrace.Ještě třetí den se na to nedalo šáhnout
Jinak už mám plachty!!!Původně jsem to chtěl zadat tchýni za domácí úkol,ale tím jak jsem sháněl vzor, povedlo se mi sehnat kosatku z CADETA,a vratilachtu z OPTIMISTA. Tímto vřelé díky ČYK
Mám už hotovou šablonu na káču,teď čekám,až budou mít volněji, a vypálej mi ji z toho duralu,co vlastné není dural,ale hliník,ale zase né až tak úplně....páč ten. jak všichni víme, se odstěhoval do Humpolce!!! Prostě je to něco lehkýho a tvrdýho,ale né křehkýho 

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů