hanes píše:Jerryxi, poděl se s náma o svý zkušenosti s používáním a úpravami svýho prcka
vypujcil jsem si citace odjinud a zakladam tedy nove tema ... bohuzel moc zkusenosti nemam

eee jsem mel ted poprve, drive jsem pouzival notebook (sam nemam rad nahrazky), ale:
1, svuj predchozi note jsem utopil (stacilo spatne zavrene okenko)

2, energeticka narocnost meho stareho note byla primo silena - byl to stary note s plnokrevnym cpu => zdroj 2A ! oproti 0.68A na 230V (prikon)
3, ta mala velikost je i velmi pohodlna a protoze ja to pouzivam jen jako pohodlny doplnek - mam radeji mapy - tak mi mala velikost displeje zas tolik nevadi, pouzitelny to je

[hr]
SailingChannel píše:Je to taký polobastard.
ja myslim, ze je to plnohodnotne, jen je vsechno male - displej, disk, pamet, cpu, .., ale kdyz se s tim smirite, tak je to velmi pohodlne

SailingChannel píše:S kamarátom sme testovali tento notebook s iným,15" Toshibou P4 1.7 Gh a MSI 64 Atlon DualCore.Test bol zameraný iba na použitie na lodi.A to na oblasť videa,fota,internetu a hlavně nautic. soft. s mapami.Eeečko nemohlo dosiahnuť úrovně normálného notebooku,ale.....
ten typ testu by mne hodne zajimal. muzes prosim byt vice konkretnejsi ?
on ma totiz kazdy (i ja) sva kriteria nekde v hlave, ale zatim jsem nevidel, ze by to nekdo hodil na papir (obrazovku

co totiz uvadis dale, tak to vsechno eee umi - je to jen o softu, notebook je lepsi jen ve velikosti zobrazeni, klavesnice a mozna rychlosti, trochu mi to srovnani pripomina test mezi prakem a revolverem